Advertentie
Reizen naar Fins Lapland
Klik hier voor meer informatie over de reizen naar Fins Lapland 

 

Live informatie over je prestaties op de Julbo sportbril EVAD-1

Door Edwin Hagenouw | fan van Julbo

JULBO is een innovatieve producent van brillen. Als actieve sporters, wintersporters en wandelaars zijn wij met name geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van zonnebrillen en skibrillen. Met de EVAD-1 kondigt JULBO een nieuw tijdperk aan: het tijdperk van de connectiviteit.

Julbo EVAD-1
Julbo EVAD-1

JULBO biedt veel meer dan brillen alleen. De Franse leverancier ontwikkelde een nieuwe generatie draagbare gadgets die een revolutie teweeg zal brengen in de beoefening van diverse takken van sport.

Door data rechtstreeks in het gezichtsveld te tonen kunnen sporters zich blijven concentreren op hun activiteit en tegelijkertijd live gegevens over hun sportieve prestaties volgen. Door deze informatie kunnen sporters onmiddellijk hun activiteit aanpassen om alles uit hun training te halen.

Sportprestaties in real time weergeven

Met het integreren van Microled’s ActiveLook technologie, maakt EVAD-1 het mogelijk om informatie rechtstreeks in de bril weer te geven. De gebruiker ziet data over de sportprestaties, zoals hartslag per minuut, tempo, snelheid en afgelegde afstand.

Via een Bluetooth verbinding kan de EVAD-1 uiteindelijk ook gekoppeld worden aan een groot aantal apparaten, die de sporter nog meer informatie zal verschaffen. Ook deze data wordt direct in de bril weergegeven via de speciale aanvullende app.

De EVAD-1 is specifiek ontworpen voor trainingen en wedstrijden, en is getest door JULBO atleten

Met deze nieuwe generatie “connected” brillen, uitgerust met de beste JULBO technologieën zoals REACTIV fotochromatische lenzen, past EVAD-1 zich aan alle omstandigheden aan. De EVAD-1 is specifiek ontworpen voor trainingen en wedstrijden, en is getest door JULBO atleten. Hierdoor voldoen de eigenschappen aan de wensen van de meest veeleisende atleten, zoals het extreem lichte gewicht van 35 gram. Dat zorgt ervoor dat je geen enkel ongemak ondervindt tijdens je sportactiviteiten.

Julbo EVAD-1

De JULBO EVAD-1 zal naar verwachting leverbaar zijn vanaf februari 2020.

SPECIFICATIES

  • Montuur met twee lenzen, curve 8 bril
  • High-Vision technologie van ActiveLook®
  • REACTIV Performance lens 1-3 (NXT)
  • Anti-reflectie coating -Maximale ventilatie -Gewicht van 35g
  • Panoramisch gezichtsveld
  • Batterij duur van 12 uur, USB oplaadbaar
  • Aanpasbare neuspads en veren
  • Leverbaar vanaf februari 2020
  • Geschikt voor iOS en Android toestellen
  • Advies verkoopprijs:  €499,- inclusief BTW

Bekijk hier alle informatie over deze innovatie Julbo sportbril


 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in