Bergans of NorwayKlik hier en doe mee met onze win-actie!


 

Win Loveli Sun Cream | Voor een natuurlijke bescherming tegen de zon!

Door Thiery Thielemans, eigenaar van Ecoverder.nl

Ben jij er ook zo aan toe? Een zomer vol zonnestralen en warmte op je huid? Vast wel! Maar ben je er al klaar voor? Heb jij de juiste zonnebrand al in huis die je beschermen gaat tegen de schadelijke uvA en uvB stralen. Eigenlijk zou het antwoord volmondig JA moeten zijn want zonnebrand moeten we eigenlijk helemaal niet alleen maar smeren in de zomer bij zonnig weer. Zomer, winter, herfst of lente, het is belangrijk dat je de huid beschermt tegen de harde stralen van de zon. Zonnebrand moeten we eigenlijk gewoon het hele jaar smeren. Zeker wanneer je actief bent in de buitenlucht!

BESCHERM JEZELF TEGEN SCHADELIJKE UV-STRALEN

De ozonlaag is aan het slinken en dat geeft ons een hoger risico op beïnvloeding door schadelijke zonnestralen. En hoewel je de zon nodig hebt voor je dagelijkse dosis vitamine D betekent dit niet dat je je gezondheid in gevaar moet brengen. Het toepassen van een zonnefactor in je dagelijkse ochtendroutine blokkeert effectief deze schadelijke stralen die anders de huid binnendringen en ongewenste huidaandoeningen kunnen veroorzaken.

VOORKOM VROEGTIJDIGE HUIDVEROUDERING

Er zijn twee typen huidveroudering: intrinsieke veroudering (chronologische veroudering) en extrinsieke veroudering. Intrinsieke veroudering is onvermijdelijk en oncontroleerbaar. Het hoort simpelweg bij het ouder worden. Extrinsieke veroudering daarentegen is controleerbaar.

RevolutionRace
Gebruik zonnebrand tijdens wandelingen in de bergen. Foto: Edwin Hagenouw

Een van de belangrijke factoren die hiervan de oorzaak is, is de blootstelling van je huid aan schadelijke uv-stralen. Om de effecten van extrinsieke veroudering te verkleinen is het heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te gebruiken. Het beschermt je tegen de tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes.

VERMINDER HET RISICO OP HUIDKANKER

De zon is een belangrijke veroorzaker van huidkanker, één van de meest voorkomende vormen van kanker in Nederland. Daarom zou het smeren met zonnebrand een onmisbaar onderdeel moeten zijn bij je ochtendroutine, iedere dag weer. Bij activiteiten in de buitenlucht is het daarnaast belangrijk om je iedere twee uur opnieuw in te smeren met zonnebrand. In de bergen is de lucht schoon en helder. Dat betekent dat de uv-straling sterker is, zélfs als de zon zich niet laat zien. Zonnestralen komen gewoon door bewolking of mist heen.

VERMINDER DE KANS OP VERBRANDEN

Een kleurtje is gezond, maar wel alleen als je deze in een normaal tempo hebt gekregen. Wanneer de schadelijke zonnestralen je huid te snel bereiken, loop je het risico om je huid te beschadigen door de harde uvB-stralen.

Kies daarom altijd voor een zonnebrand met een minimale zonbeschermingsfactor van SPF30 om dit te voorkomen.

GEBRUIK EEN 100% NATUURLIJKE ZONNEBRANDCREME

In de meeste zonnebrandcrèmes wordt gebruik gemaakt van chemische (synthetische) uv-filters. Deze uv-filters worden opgenomen in de huid en zetten de uv-stralen om in warmte. Niets mis mee zou je denken maar uit onderzoeken is gebleken dat deze chemische uv-filters helemaal niet zo goed zijn voor je gezondheid, je hormonen en het milieu.

Natuurlijke bescherming met Loveli Sun Cream. Foto: Edwin Hagenouw

Natuurlijke zonnebrandcrèmes hebben deze synthetische filters niet en zijn niet alleen goed voor je huid maar ook voor het milieu. Een natuurlijke zonnebrand met zinkoxide beschermt je tegen uvA (huidveroudering) en uvB (verbranding) stralen door de zon als een spiegeltje op je huid te weerkaatsen. 

GA JE MEE? DAN GAAN WE ECO VERDER!

We hebben maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn. Door met ons allen een stap in de richting van verduurzaming te zetten en ons in te zetten voor een no-waste maatschappij, verkleinen we de ecologische voetafdruk op de wereld. Hoe? Door de plastic soep te verminderen en te kiezen voor natuurlijke producten.

Het bedrijf Ecoverder staat voor 100% natuurlijke producten en biedt een mooi assortiment aan producten die goed zijn voor jou en het milieu. Deze webwinkel is ontstaan vanuit de wens om de wereld een beetje mooier te maken. Wij zijn fan!

100% NATUURLIJKE ZONNEBRAND

Een van de producten die je kan vinden bij Ecoverder is de zonnebrandcrème van Loveli. Deze 100% natuurlijke zonnebrandcrème met SPF30 is superzacht voor de huid en beschermt je tegen zowel huidveroudering (uvA) als verbranding (uvB). De crème is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s en smeert heerlijk uit zonder witte strepen achter te laten.

Door een combinatie van argan-olie, avocado-olie en macademia-olie heeft de zonnebrandcrème een verzorgende werking op de huid van je hele lichaam, dus ook op je gezicht! SPF30 betekent dat je je 30x langer in de zon kan bewegen zonder te verbranden dan wanneer je geen zonnebrand zou gebruiken.

♥ Beschikbaar in een handige meeneemtube van 50ml en een grote tube van 150ml
♥ De verpakking is gemaakt van rietsuiker en is volledig recyclebaar
♥ Zonnebeschermingsfactor SPF30
♥ Waterproof en koraalvriendelijk
♥ Bescherming tegen uvA en uvB stralen
♥ Geschikt voor je gezicht èn je lichaam

WINNEN

Ecoverder en Mountainreporters geven jou de kans om een grote tube Loveli zonnebrandcrème te winnen. We verloten een exemplaar onder de deelnemers aan deze win-actie.

Meedoen kon tot 1 juni 2021. Ondertussen heeft de loting plaatsgevonden en is de winnares bekend. Wij wensen Esmeralda Groenland heel mooie zonnige dagen toe met deze zonnebrandcrème van Ecoverder!

Loveli, natuurlijke zonnebrand. Foto: Edwin Hagenouw


Doe ook mee met onze andere win-acties op Mountainreporters en OutdoorDichtbij


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer