ADVERTENTIE

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

Fantastische foto’s uit Oostenrijk.

Fotograaf: Henk Kluss (Mountainreporters volger op Facebook)

Steeds vaker ontvangen we via de mail of onze social media de mooiste reisfoto’s van onze lezers en volgers. Het is geweldig om te lezen welke bijzondere reizen jullie maken en we genieten van de inspirerende verhalen en vaak verrassend goede foto’s. Helemaal gelukkig zijn we als we horen dat onze lezers door onze reporters zijn aangezet om outdoorreizen te maken. Dan hebben we in ieder geval een van onze doelstellingen gehaald!

Afgelopen dagen ontvingen we van onze lezer Henk Kluss een sterke serie foto’s die hij maakte tijdens een reis door Oostenrijk. Hieronder laten we je graag een selectie van die foto’s zien.

reisfoto's
Krimmler Wasserfallen. Foto: Henk Kluss
Kaprun
Stuwmeren bij Kaprun. Foto: Henk Kluss
Grossglockner
Grossglockner Hochalpenstrasse. Foto: Henk Kluss
Grossglockner Hochalpenstrasse. Foto: Henk Kluss
Kaprun, Oostenrijk. Foto: Henk Kluss

Deel je mooiste reisfoto’s met ons en onze lezers

Vind jij het ook leuk dat jouw mooiste reisfoto’s worden gezien door een groot publiek? Stuur ons dan een mailbericht met de beste of meest bijzondere foto’s die je maakte tijdens je reizen in binnen- of buitenland.

We ontvangen de foto’s bij voorkeur in hoge resolutie via wetransfer.com. Noem in het bericht ook altijd de locatie waar de foto is genomen en je naam.  Als mailadres kun je edwin@mountainreporters.com gebruiken. We kijken ernaar uit jouw foto’s te ontvangen en ze aan de wereld (nou ja, een klein deel daarvan) te laten zien.

 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.