Ondertussen zijn we aanbeland in de herfst van een prachtig reisjaar. Onze journalisten en fotografen hebben geweldige reizen gemaakt naar prachtige natuurbestemmingen. Veel reisverhalen heb je al voorbij zien komen op Mountainreporters en onze social media. En ook in de komende maanden zullen onze reporters je nog veel moois laten zien. We inspireren je graag met onze artikelen, foto’s en reistips.

Zelf maak je waarschijnlijk ook veel foto’s als je op reis bent, met je iPhone, spiegelreflex of systeemcamera. En waarschijnlijk zitten er dan regelmatig verrassend mooie beelden tussen die je graag aan de wereld wil laten zien. En dat kan nu in onze Mountainreporters Fotowedstrijd 2023. En het leukste is: de winnaar ontvangt een outdoorjack van Helly Hansen, de Blaze 3 Layer Shell Jacket. Deze is er in een versie voor mannen en vrouwen.

Helly Hansen Blaze 3 Layer Shell Jacket

Het Helly Hansen Blaze 3 Layer Shell Jacket is gemaakt met Helly TechTM Professional-technologie en biedt superieure bescherming bij al je buitenactiviteiten. Deze jas is stijlvol en comfortabel en gemaakt van winddichte, waterdichte en ademende materialen. Zo kun je actief blijven bij elke weersomstandigheid. Het jack is opgebouwd uit een drielaagse stofconstructie en biedt voldoende ruimte, zodat je ook een tussenlaag kunt toevoegen.

Bovendien is deze jas ook nog eens zo duurzaam mogelijk gefabriceerd, met materialen die voldoen aan de productienormen van Bluesign®. Dit is een certificering voor textielproductie die garandeert dat er geen gevaarlijke chemicaliën zijn gebruikt tijdens het productieproces. Deze certificering verifieert dat minstens 90% van het textiel en 30% van de accessoires voldoen aan de hoge normen van bluesign.​

Om een duurzame beschermlaag tegen olie, vet, vuil en water te bereiken, is op dit product een fluorcarbon vrije DWR-impregnering (DWR = “durable water repellent”) aangebracht. 68% van het jack is gemaakt van gerecyclede materialen. Winkeladviesprijs: € 375. Meer informatie vind je op www.hellyhansen.com


Zo doe mee met onze fotowedstrijden

Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Titel van de foto” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Selecteer je foto” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”. Onze redactie zal je foto beoordelen voordat deze online gaat.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB, maar we verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Op die manier wordt de pagina niet vertraagd. Je kunt met maximaal drie foto’s meedoen en deze kun je, als je ze dezelfde titel wil geven, in éénmaal uploaden hieronder. Als je foto’s elk een andere titel wil geven zul je ze een voor een moeten uploaden.

Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Vraag je vrienden en familie op om op jouw foto’s te stemmen. Zo vergroot je je kansen om te winnen. Succes!

Je kunt alleen deelnemen met foto’s die je zelf hebt gemaakt. Een jury bestaande uit redacteuren van Mountainreporters zal de winnaar kiezen uit de 20 foto’s met de meeste stemmen. De winnaar van deze fotowedstrijd ontvangt na afloop een mail van ons. Zorg dus dat het meegestuurde mailadres klopt. 


Dit is de winnaar

Aan deze fotowedstrijd deden honderden fotografen mee, professionals en hobby-fotografen. Uit de twintig foto’s met de meeste stemmen kozen wij de mooiste.

En dat is de foto hiernaast. Genomen in Hamnøy op de Lofoten in Noorwegen. Misschien wel een van de mooiste plekken van Europa.

Deze foto is gemaakt door Marvin Timmerman. Wij wensen hem veel mooie reizen en avonturen in het jack van Helly Hansen.

Deze fotowedstrijd liep tot en met 31 oktober 2023 en is gesponsord door Helly Hansen en gepubliceerd en gepromoot op social media en nieuwsbrieven van Mountainreporters.

Bij deelname aan onze fotowedstrijden en winacties ga je akkoord met onze actievoorwaarden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.