ADVERTENTIE

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

Alle winacties van deze maand (11/2018) op een rij

Door Edwin Hagenouw (hoofdredacteur Mountainreporters)

Natuurlijk bezoek je Mountainreporters.com hoofdzakelijk voor de inspirerende en persoonlijke reisverhalen, de fotoreportages en het laatste outdoornieuws. We gaan dan ook graag op reis naar de mooiste bestemmingen, dichtbij en ver weg, om ons daar te laten meevoeren met verrassende culturen en tijdens bijzondere activiteiten.

We zijn blij met jou als lezer van Mountainreporters en verloten daarom ook regelmatig mooie producten of reizen van onze partners onder onze volgers en lezers. Deze maand maak je kans op maar liefst vijf bijzondere prijzen. Hieronder zet ik ze even voor je op een rij.

1. WIN EEN LOWLAND SLAAPZAK

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bas Buitensport en Lowland en loopt tot 1 december 2018. Klik hier om mee te doen met de Lowland Winactie.

Klik hier om mee te doen
Win een slaapzak van Lowland

2. WIN EEN WINTERSPORTVAKANTIE NAAR SAALBACH

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Summit Travel en Snowrepublic.nl en heeft een looptijd tot 15 januari 2019. Klik hier om mee te doen met de Saalbach Winactie.

Klik hierboven om mee te doen met deze winactie.

3. WIN EEN OUTDOORHORLOGE VAN CASIO

Maak nu kans op het ultieme outdoorhorloge van Casio. Deze actie wordt gesponsord door Casio Nederland en Snowrepublic.nl. Wil jij deze smartwatch winnen? Klik dan hier.

Casio
Win deze Casio Pro Trek smartwatch.

4. WIN EEN VAKANTIE NAAR SALZBURGERLAND

Wie wil dat nou niet, gratis op wintersport! En dat kan deze winter naar het Oostenrijkse SalzburgerLand. Bekijk hier de voorwaarden en lees hoe jij kunt meedoen met deze prijsvraag.

Win een wintersportvakantie naar SalzburgerLand

5. WIN SKI’S VAN SALOMON

Onze sponsor Salomon verwent onze lezers met ski’s uit hun S/MAX collectie. Later deze winter kun je vrouwenski’s winnen, maar tot 1 januari 2019 maak je kans op deze geweldige ski’s voor mannen. Klik hier voor meer informatie over deze winactie.

Maak kans op Salomon S/MAX ski’s.

Welke prijs zou jij het liefste winnen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.