advertentieVoigt Travel

Sinds dit seizoen is Blueprint Eyewear sponsor van Mountainreporters.com. Dit Amsterdamse zonnebrillen- en skigogglemerk richt zich op mensen met een sportieve en actieve levensstijl en past dus naadloos op het profiel van onze lezers.

WIN EEN BLUEPRINT ZONNEBRIL

Om onze samenwerking extra glans te geven en jou daarvan te laten profiteren verloten we de onderstaande zonnebril onder onze volgers op Facebook en de lezers van onze nieuwsbrief.

Blueprint Eyewear
Blueprint Elba Chocolate Tortoise

ZO DOE JE MEE

NOG EEN WIN-ACTIE

Win je liever de onderstaande Blueprint zonnebril? Doe dan mee met de win-actie van onze outdoor website Snowrepublic.nl > klik hier om mee te doen!

Blueprint Noosa Black Smoke

Beide win-acties hebben een looptijd tot 25 februari 2018


OVER BLUEPRINT EYEWEAR

Blueprint Eyewear is een jong en hip zonnebrillenmerk, opgericht in hartje Amsterdam. Sinds 2013 zijn zij bezig met veroveren van de zonnebrillen markt. Bij Blueprint kun je naast kiezen uit het brede assortiment ook je eigen zonnebril ontwerpen. Spiegelglazen, felle kleuren of gewoon strak in het zwart. Een zonnebril helemaal naar jouw smaak en waarvan je zeker weet dat je hem niet snel ergens anders zal zien. Dat maakt Blueprint uniek.

De brillen zijn gemaakt van het uiterst duurzame en flexibele thermal-injected polycarbonaat. Hierdoor zijn ze licht, maar wel sterk. Ze gaan lang mee en ze zijn comfortabel genoeg om de hele dag mee in de zon door de bergen te lopen.


Vind je dit artikel interessant? Lees dan ook:

 • Banff
  Win twee gratis kaarten voor het Banff Mountain Film Festival
  Eerder deze week schreven we...
 • Win een exclusief jack van topmerk 66North bij Mountainreporters
  We zijn buitengewoon trots op...
 • TRONO
  De gelukkige winnaar van de TRONO is..
  Afgelopen weken hadden we een...
 • Win een TRONO opblaasbare stoel bij Mountainreporters
  In een paar seconden From...

 

advertentie

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here