Sinds de oprichting in 1877 maakt Helly Hansen uitrusting van professionele kwaliteit om mensen te helpen in leven te blijven en zich levendig te voelen in ’s werelds meest ruige omgevingen. Het Noorse merk wordt vertrouwd door professionals, gebruikmakend van hun ervaring en inzichten om uitrusting te maken die is afgestemd op hun behoeften op de oceaan, de bergen en het outdoor leven.

De zomercollectie van Helly Hansen is ontwikkeld in samenwerking met onder meer zoek- en reddingsprofessionals van over de hele wereld en bestaat uit innovatieve, prestatiegerichte en verantwoorde ontwerpen. Ontdek hieronder de hoogtepunten uit de collectie.

Het aanbod van duurzame producten is deze zomer uitgebreid, onder meer door het gebruik van gerecyclede materialen, zoals hoogwaardig Ocean Bound gerecycled materiaal, dat dit seizoen in alle categorieën is ingezet. Enkele prestatiegerichte hoogtepunten zijn: de hardshell bestseller Odin 9 Worlds 3.0 Jacket, de Verglas Infinity Shell Jacket en de nieuwe Blaze 3L Shell Jacket, inclusief bijpassende broek voor hiking.

Bekijk alle producten van Helly Hansen op hellyhansen.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.