Het Britse outdoormerk Rab, ook bekend als “Masters of Insulation”, introduceert in de lente van 2024 een belangrijke update van zijn populaire Xenair-collectie voor actieve isolatie. De ge-update modellen zijn voorzien van een nieuwe voering, gemaakt van 100% gerecycled polyamide, wat een ongekende 10x toename van het ademende vermogen oplevert.

De Xenair-collectie is ontworpen voor een grote diversiteit aan outdooractiviteiten bij wisselende weersomstandigheden, ook in de bergen. De kleding combineert bescherming bij slecht weer met superieur vochtbeheer bij activiteiten in hoge luchtvochtigheid.

Duurzaam en comfortabel

De Xenair-stijlen zijn voorzien van een 20D Pertex® Quantum Air-buitenkant met een fluorkoolstofvrije DWR voor verbeterde vochtafvoer, wat langdurig comfort garandeert voor jou als bergliefhebber. De PrimaLoft® Gold Active+ isolatie, met 55% gerecycled materiaal, heeft geweldige warmteregulatie en ultiem comfort.

Rab biedt grote transparantie in het eigen productieproces, met uitgebreid inzicht in de hoeveelheid gerecyclede stoffen, de PFC-status en het land van herkomst. Bekijk hier Rab’s Material Facts.

Het vernieuwde Xenair-assortiment bestaat uit:

Women’s Xenair Alpine Jacket | Deze warme, ademende en aanpasbare synthetische geïsoleerde hoody vrouwen is gemaakt voor energieke beklimmingen in koude en gevarieerde omstandigheden.

Women’s Xenair Alpine Light Jacket | Deze lichtgewicht geïsoleerde hoody combineert warmte en ademend vermogen en blinkt uit als buitenlaag tijdens zomeractiviteiten of als tussenlaag bij koeler weer.

Women’s Xenair Alpine Jacket
Women’s Xenair Alpine Light Jacket

Xenair Alpine Jacket | Deze warme, ademende en aanpasbare synthetische geïsoleerde hoody voor mannen is gemaakt voor energieke beklimmingen in koude en gevarieerde omstandigheden.

Xenair Alpine Light Jacket | Deze lichtgewicht geïsoleerde hoody combineert warmte en ademend vermogen en blinkt uit als buitenlaag tijdens zomeractiviteiten of als tussenlaag bij koeler weer.

Xenair Alpine Jacket
Xenair Alpine Light Jacket

Xenair Vest & Women’s Xenair Vest | Lichtgewicht, op het lichaam afgestemd geïsoleerd vest met lage temperatuurregeling, perfect voor stop-start-activiteiten in veranderende omstandigheden.

Women’s Xenair Vest
Xenair Vest

Lees meer over Rab op Mountainreporters en bekijk de hele Xenair-collectie op rab.equipment/eu/xenair-collection


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.