ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Zoals je weet verloten we bij Mountainreporters regelmatig mooie producten van onze sponsors onder de lezers van onze nieuwsbrief (meld je ook aan) en onze volgers op Facebook.

Sinds de start van de website in april 2017 kon je onder andere de volgende producten winnen: een tent van outdoorjack van 66 North, een laptop backpack van Victorinox, bergschoenen van Hanwag, een Salomon jack, een Wine Bottle van Hydro Flask, een shirt van Mountainreporters, een Osprey Mutant rugzak, tickets voor het Banff Film Festival, een allesbrander van Primus en een tent van Bergans.

De winnaar van de Osprey Levity rugzak (twv € 260)

Tot en met 5 mei 2018 kon je meedoen aan de Osprey Levity winactie. En gisteren konden we de winnares bekend maken: Mariet Haverkamp uit Heiloo. Zij gaat de rugzak gebruiken tijdens de Camino dos Faros, een 200 km hike in Galicië die zijn vanaf 28 mei gaat lopen. Wij wensen Mariet heel veel plezier met dit geweldige outdoor product.

Foto’s van een eerdere winnares

Afgelopen week ontvingen we foto’s van Dalila Isakovic, zou won in mei een Osprey Mutant rugzak. Die ze meenam op een mooie motortocht.

Osprey Mutant
Een gelukkige winnares van een winactie op Mountaineporters.com. Foto: Dalila
Osprey Mutant
Dalila Isakovic met de Osprey Mutant rugzak. Foto: Dalila

Check hier de winacties van Mountainreporters


 

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.