Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Eerste Fjällräven partnershop in Amsterdam

Fjallraven shop

Fjällräven opent met trots haar eerste partnerwinkel in samenwerking met Nordic House in hartje Amsterdam aan de Oude Spiegelstraat. Deze stap markeert het begin van een nieuwe retailstrategie in de Benelux.

Naast de huidige brandstore zal het Zweedse outdoormerk de komende tijd meerdere winkels openen waarin zij lange termijn partnerschappen aangaan met verschillende geselecteerde retailers. Op deze manier hoopt het merk een breder publiek aan te trekken en het retailnetwerk te vergroten.

Brand awareness

De partnerwinkel biedt de bezoekers een volledige merkervaring en deskundige hulp bij het aankopen van producten. Fjällräven gelooft dat deze nieuwe strategie verschillende voordelen zal opleveren zoals het retailnetwerk en klantenbestand vergroten. Daarnaast zal deze koers ook bijdragen aan een grotere brand awareness bij een breed publiek.

Fjällräven
Het interieur van de nieuwe Fjällräven shop.

Prachtige term blijft dat toch “brand awareness”, als old-school marketingman draait wat mij betreft marketing voor het overgrote deel om de branding, het positioneren van het product of dienst op de juiste plaats, op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Dat is exact wat ik doe met mijn online magazines Snowrepublic.nl, Mountainreporters.com en het binnenkort te lanceren online lifestyle magazine Wild50.nl.

Wij van Mountainreporters komen binnenkort zeker een keer kijken op de Oude Spiegelstraat 10 in Amsterdam

Wij van Mountainreporters zijn blij met deze mooie nieuwe weg die Fjällräven is ingeslagen en komen binnenkort zeker een keer kijken op de Oude Spiegelstraat 10 in Amsterdam, nog altijd een van mijn favoriete steden in Europa.


Lees hier alle artikelen over outdoor Gear & Gadgets


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer