Voor ons outdoorliefhebbers betekent het eind van de zomer niet het eind van het buitenleven. Ook in de herfst gaan we graag de natuur in en slapen we in een tentje op een camping. Bij voorkeur in een zo ongerept mogelijke omgeving. Met name als de temperaturen gaan dalen hebben we behoefte aan de nodige warmte tijdens onze trektochten en tijdens het kamperen.

Primus Lite+ Stove

Het Lite Plus-brandersysteem is altijd de ideale oplossing geweest voor solotochten of voor een koffiepauze met z’n tweeën. De G-1000 ECO Lite schaal is geïsoleerd met natuurlijke kurk. Dit zorgt voor een stevige en veilige grip en minder negatieve milieueffecten. En daar worden wij dan weer extra blij van.


Deze compacte kookset is eenvoudig op te bergen in je rugzak of reistas, want de brander past perfect in de hard geanodiseerde aluminium pot van 500 ml met een gaspatroon van 100 gram en accessoires. Het unieke vergrendelingsmechanisme tussen pan en fornuis garandeert een uitermate veilige bediening. De laminaire stroming brandertechnologie en een geïntegreerde warmtewisselaar maken de kachel bijzonder efficiënt. Het water kookt in minder dan drie minuten.

Sluit je aan bij Mountainreporters en win deze Primus Lite+ kookset

Doe nu mee met onze win-actie en maak kans op een compacte kookset van Primus: de Primus Lite+ Stove.

Deze win-actie is afgelopen. De winnaar is Arno Pieters uit VeenendaalBekijk hier alle producten van Primus


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.