Julbo heeft de bergbril opnieuw uitgevonden met de Ultimate Cover. Deze zonnebril biedt de perfecte combinatie van hoge bescherming en ultra lichtheid. De Ultimate Cover biedt optimale bescherming voor de ogen en zicht dankzij een neusbeschermer en verwijderbare Spandex zijschilden die comfortabel beschermen tegen zon, wind en kou. Het modulaire ontwerp kan de wandelaar of bergbeklimmer begeleiden tijdens trainingen of ontspanning in het dal, maar ook bij bereiken van de hoogste bergen.

Deze bril heeft een perfecte grip op je gezicht, als als je hard aan het trainen bent, met of zonder helm. Een panoramische lens creëert een energetische stijl terwijl de REACTIV Photochromic lenzen je bescherming en visueel comfort geven. De Ultimate Cover van Julbo helpt je je grenzen te verleggen.

REACTIV Photochromic

De Julbo Ultimate Cover wordt geleverd met diverse lenzen. De mooiste en beste lens is de REACTIV Photochromic lens. En deze kun je dan ook winnen in deze win-actie.

Ontworpen voor sporters op elk terrein en onder alle omstandigheden, biedt REACTIV meekleurende lenstechnologie en kristalheldere optica . De lens past zich direct aan aan de lichtomstandigheden, wat resulteert in een ultranauwkeurig zicht, ongeacht het weer.

Na ruim 130 jaar ontwikkeling en experimenten in de meest veeleisende sporten, heeft Julbo met de REACTIV-lenzen de beste fotochrome optica op de markt gelanceerd. Met het grootste fotochrome bereik en de snelste reactietijd gaat er niets boven onze REACTIV-lenzen.

Win een Julbo Ultimate Cover zonnebril

Doe nu mee met de win-actie van Mountainreporters en maak kans op een sportzonnebril van Julbo, ter waarde van € 229,95. Wij zijn blij met onze partnerships met sterke merken als Julbo. En daarvan profiteer jij als lezer van Mountainreporters. Jij hebt namelijk vanaf vandaag tot en met 17 juni 2022 de mogelijkheid om een Julbo Ultimate Cover zonnebril – met REACTIV lens – te winnen!

Deze win-actie is ondertussen afgelopen. De winnaar is Jeffrey Van der Lingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.