In de afgelopen weken kon je meedoen aan een geweldige winactie van Garmin en Mountainreporters. Goed om te zien dat veel van onze lezers de vraag goed beantwoordden en meededen met deze prijsvraag. Vanochtend vond de loting plaats en namen we contact op met de winnares: Rosa Brunekreeft uit Nistelrode. Wij wensen Rosa veel mooie momenten in de natuur, met haar nieuwe smartwatch van Garmin.


De fēnix 7-serie multisport GPS-horloges zijn gemaakt om alle dagen van de week te dragen. Ga elke buitenuitdaging aan met geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps, 24/7 gezondheids- en welzijnsmonitoring en meer. Ervaar volledige controle via vertrouwde knoppen en gebruiksgemak met de nieuwe touchscreen-interface.

Krijg nieuwe inzichten over de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen in de loop van de tijd en beheers je Stamina. Gebruik vertrouwde knoppen of de nieuwe touchscreen-interface voor een nog betere user experience. Krijg prestatie-inzichten en -statistieken die je helpen jouw inspanning te beheren en uithoudingsvermogen op te bouwen. Optimaliseer herstel en algeheel welzijn door hartslag, ademhaling, stress, slaap en meer te controleren.

Precisie Multiband-GNSS (op de Sapphire Solar skus) en outdoor-navigatiesensoren begeleiden je buiten de gebaande paden. En geniet van de Connected functies, zoals smartphone meldingen, muziekopslag en Garmin Pay™ contactloze betalingen. Beschikbare Solar-versies bieden een zonne-oplaadlens die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien biedt de fēnix 7X een ingebouwde LED-zaklamp die ervoor zorgt dat je ook in het donker door kunt gaan.

GA LANGER OP PAD. WORD STERKER. ZEVEN DAGEN PER WEEK.

Ga elke atletische uitdaging aan met de robuuste fēnix 7 Sapphire Solar multisport GPS-watch. Zijn krasbestendige Power Sapphire™ lens voor opladen via zonne-energie gebruikt de kracht van de zon om de levensduur van de batterij te verlengen en geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps, en sensoren voor gezondheids- en welnessbewaking en meer van stroom te voorzien.

Om je gebruikstijd met de fenix te maximaliseren zonder dat je je hoeft in te houden, heeft Garmin de levensduur van de batterij van alle fenix 7-horloges aanzienlijk verlengd. Met optionele Solar kunt je de levensduur van de batterij in GPS-modus zelfs verder uitbreiden met gemiddelde 30% bij regelmatig gebruik.

BATTERIJ OPLADEN MET ZONNE-ENERGIE

Krijg tot 18 dagen batterijduur in de smartwatchmodus met nog extra 4 dagen bij opladen viap zonne-energie3 — en tot 57 uur in GPS-modus met nog extra 15 uur bij opladen via zonne-energie5.

GEBOUWD VOOR PRESTATIES

Vernieuwd, ultralicht atletisch design heeft een groot 1,3″ scherm voor opladen via zonne-energie en 47 mm behuizing. Deze watch voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

TOUCHSCREEN EN KNOPPEN

Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerende nieuw touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.


Eerder dit jaar testten Mountainreporters Marloes en Judith een tweetal smartwatches van Garmin: de Expix Gen2 en de Fenix 7. Lees hieronder over hun ervaringen.

Garmin Epix Gen2 review van Judith

Reporter Judith testte de Garmin Epix Gen2 uitvoerig tijdens wandelingen en trektochten in de bergen. “Tijdens mijn eerste tocht met de Garmin Epix Gen2 was ik dan ook aangenaam verrast door de accuraatheid van het kompas en de hoogtemeter op dit horloge. En ook de waterdichtheid heb ik inmiddels meermaals getest tijdens de vele duiken in bergmeertjes deze zomer.”

Lees hier haar review over dit nieuwe sporthorloge met GPS-functies.

Marloes testte de Garmin Fenix 7

Reporter Marloes: “Multi-sport-horloge. Het is een mond vol. De nieuwe smartwatch van Garmin in de Fenix serie presenteert zichzelf als dé droom voor iedereen die graag actief bezig is.”

“Voor mij als fervent outdoorliefhebber een goede reden om dit horloge aan een stevige test te onderwerpen. Wat kun je er allemaal mee? En is de Fenix 7 een must of enkel een leuke gadget om je sportieve prestaties te tracken?”

“Alvast een kleine spoiler: ik was al fan van Garmin voordat ik de Fenix 7s mocht proberen. Ik ben heel benieuwd of Garmin zichzelf heeft weten te overtreffen met dit nieuwe horloge.”

Lees hier de volledige review


Ook bestand tegen extreme omstandigheden

Hou voor langere tijd je gegevens bij op de Garmin Fenix 7 Solar. Dit horloge laadt namelijk zichzelf op via zonne-energie. De Fenix 7 Solar is de grotere versie van de Fenix-lijn. De batterij van de Fenix 7 Solar gaat langer mee dan zijn kleinere broertje, namelijk wel tot 22 dagen in smartwatch modus. Op het touchscreen navigeer je eenvoudig door al je apps. Je hebt meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen op het horloge.

Met het horloge meet je secuur je sportprestaties. De Real-Time Stamina functie meet je inspanningen. Zo krijg je inzicht in je uithoudingsvermogen en voorkom je overbelasting tijdens je activiteit. Op het 16 GB geheugen zet je je muzieknummers maar ook kaarten. Het sporthorloge is bestand tegen extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes of heftige kou. Met de Garmin Fenix 7 Solar meet je onder andere ook je stress level, waterinname, stappen en hou je je slaap bij. 

Bestel de Garmin Fenix 7 online op Garmin.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.