Ontdek Namibië tijdens een onvergetelijk roadtripavontuur. Ga twaalf dagen en elf nachten op verkenning in een van de mooiste landen van Afrika en slaap in een daktent onder de sterrenhemel. Neem rustig de tijd om je onder te dompelen in de lokale cultuur en wilde dieren te spotten in hun natuurlijke habitat. Deze splinternieuwe reis van reisorganisator Travelbase zal plaatsvinden in het najaar van 2023. Ze hebben gekozen voor de naam Namibia Nomads.

Laat je twaalf dagen lang gidsen door het Travelbase roadbook en doorkruis het wondermooie landschap van Namibië met je eigen 4×4 en ruime daktent. Beleef een uniek avontuur van de rustige hoofdstad Windhoek tot de mooie Sassusvlei. Langs het Nationaal Park van Etosha, waar je de Big Five kan spotten, en de woestijnstad Walvis Bay.

De route

Een natuurreservaat vol wilde dieren bewonderen, de oceaan zien overvloeien in de woestijn of kajakken met pelikanen… Het kan allemaal in Namibië. 

Dit land, groter dan Frankrijk en 25 keer minder bevolkt, heeft voor ieder wat wils. Van avontuurlijke activiteiten tot prachtige, rustige landschappen… 

Eén ding is zeker, Namibië is een van de meest exotische bestemmingen op onze aardbol. Bereid je voor op een van de avontuurlijkste roadtrips van je leven! 

Aan het begin van je trip krijg je een gps, waar de volledige route in voorgeprogrammeerd staat, en een gedetailleerd roadbook met alle info die je nodig hebt voor een geslaagd avontuur.

Rijden en overnachten

Je doorkruist Namibië in een ruime en comfortabele 4×4, waarmee je makkelijk elke soort weg kan trotseren. Onderweg slaap je in een ruime daktent, onder de sterrenhemel! Enkel de eerste en laatste nacht overnacht je in een hotel in Windhoek.

Tijdens je roadtrip krijg je elke avond de kans om te overnachten op een prachtige camping in de natuur vlakbij je route, zodat je volledig tot rust kan komen na een dag vol belevenissen. Alle campings beschikken over elektriciteit en sanitaire voorzieningen en er is op voorhand al een plekje voor je gereserveerd. Daar hoef je ter plaatse ook al geen zorgen te maken. In het totaal zal je dus twee nachten op hotel slapen, en negen nachten in je daktent.

Wil je mee? Schrijf je dan nu in!

Deze eerste editie van Namibia Nomads vindt plaats van 31 oktober tot 11 november 2023. Preregistreer alvast om je reis als eerste te kunnen reserveren wanneer de inschrijvingen open gaan. Bovendien profiteer je zo van de beste prijzen. De inschrijvingen gaan open op 18/04/2023 om 16u voor wie zich vooraf heeft gepregistreerd. Voor wie zich niet vooraf heeft gepreregistreerd, gaan de inschrijving open op 19/04/2023 om 16u.

Let op! Dit is een pilot editie. Het aantal plaatsen is daarom zeer beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.