Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Altijd al naar Hong Kong gewild? Dit is je kans. Het toeristenbureau van Hong Kong geeft namelijk 500.000 gratis vliegtickets weg! Je leest het goed, een half miljoen gratis vliegtickets en ook jij kunt er één winnen.

Vanaf 1 maart geeft het Toeristenbureau Hong Kong in samenwerking met drie luchtvaartmaatschappijen de tickets weg. Het toeristenbureau kocht de tickets aan het begin van de Coronacrisis van airlines Cathay Pacific, Hong Kong express en Hong Kong Airlines. Ze deden dit om de luchtvaartsector te steunen. Nu de wereld weer open is, is dit hét moment om de tickets te verloten.

Hello Hong Kong!

De campagne ‘Hello Hong Kong‘ gaat 1 maart van start. Vanaf dat moment worden de eerste tickets verloot. Eerst is Zuid-oost Azië aan de beurt, vanaf april het vasteland van China en vanaf mei kan de rest van de wereld meedoen aan deze waanzinnige loterij!

Naast de vliegtickets, geeft het Hong Kong Tourism Board ook nog eens een miljoen Hong Kong Goodiebags weg. Iedereen die naar Hong Kong reist krijgt er één.

Het is niet zo gek dat het Tourism Board zo groots uitpakt. De impact van de Coronacrisis is namelijk enorm geweest. Voor de Coronacrisis bezochten zo’n 56 miljoen toeristen de stad. In het afgelopen jaar waren dat er slechts 605.000.

Inmiddels kan reizen naar Hong Kong gelukkig weer op de manier zoals we dat gewend waren. Er zijn geen quarantainerestricties meer en vaccinaties zijn niet verplicht.

Vast sfeer proeven? Dat kan, via deze vrolijke ‘Hello Hong Kong’ campagne video.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

2 Reactie op “Altijd al naar Hong Kong gewild? Dit is je kans. 500.000 gratis vliegtickets!”

  • Srdjana Van Alen
    13 februari 2023 at 14:04

    Cliché maar wel waar: het zou geweldig zijn om dit samen met mijn dochter mogen doen

  • Antoinette Kolman
    12 februari 2023 at 17:56

    Wat zou dit gaaf zijn om Hong Kong te ontdekken. Lijkt me super mooie en indrukwekkende stad. Met geweldig eten. Zou een waar geschenk zijn om de vliegtickets te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Bergsportdag

Je vakantie start op de Bergsportdag

Deze zomer naar de bergen? Kom dan naar de Bergsportdag, 17 maart in het NBC Nieuwegein. Een dag met een uitgebreid programma vol inspirerende sprekers en lezingen, leerzame workshops, de mooiste hikes en het nieuwste materiaal. Dé perfecte voorbereiding voor jouw volgende avontuur. Lees meer