Bergans of NorwayKlik hier en doe mee met onze win-actie!


 

Altijd al naar Hong Kong gewild? Dit is je kans. Het toeristenbureau van Hong Kong geeft namelijk 500.000 gratis vliegtickets weg! Je leest het goed, een half miljoen gratis vliegtickets en ook jij kunt er één winnen.

Vanaf 1 maart geeft het Toeristenbureau Hong Kong in samenwerking met drie luchtvaartmaatschappijen de tickets weg. Het toeristenbureau kocht de tickets aan het begin van de Coronacrisis van airlines Cathay Pacific, Hong Kong express en Hong Kong Airlines. Ze deden dit om de luchtvaartsector te steunen. Nu de wereld weer open is, is dit hét moment om de tickets te verloten.

Hello Hong Kong!

De campagne ‘Hello Hong Kong‘ gaat 1 maart van start. Vanaf dat moment worden de eerste tickets verloot. Eerst is Zuid-oost Azië aan de beurt, vanaf april het vasteland van China en vanaf mei kan de rest van de wereld meedoen aan deze waanzinnige loterij!

Naast de vliegtickets, geeft het Hong Kong Tourism Board ook nog eens een miljoen Hong Kong Goodiebags weg. Iedereen die naar Hong Kong reist krijgt er één.

Het is niet zo gek dat het Tourism Board zo groots uitpakt. De impact van de Coronacrisis is namelijk enorm geweest. Voor de Coronacrisis bezochten zo’n 56 miljoen toeristen de stad. In het afgelopen jaar waren dat er slechts 605.000.

Inmiddels kan reizen naar Hong Kong gelukkig weer op de manier zoals we dat gewend waren. Er zijn geen quarantainerestricties meer en vaccinaties zijn niet verplicht.

Vast sfeer proeven? Dat kan, via deze vrolijke ‘Hello Hong Kong’ campagne video.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

2 Reactie op “Altijd al naar Hong Kong gewild? Dit is je kans. 500.000 gratis vliegtickets!”

  • Srdjana Van Alen
    13 februari 2023 at 14:04

    Cliché maar wel waar: het zou geweldig zijn om dit samen met mijn dochter mogen doen

  • Antoinette Kolman
    12 februari 2023 at 17:56

    Wat zou dit gaaf zijn om Hong Kong te ontdekken. Lijkt me super mooie en indrukwekkende stad. Met geweldig eten. Zou een waar geschenk zijn om de vliegtickets te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer