Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Bali Update

Als gevolg van de eruptie van de Mount Agung op Bali heeft de KLM alle vluchten van en naar het vakantie-eiland gecanceld. De luchtvaartmaatschappij zegt strenge veiligheidsregels rondom vulkaanuitbarstingen te hanteren en acht het niet veilig om in het donker op de luchthaven van Denpasar te landen en te vertrekken. Gestrande passagiers worden zoveel mogelijk geboekt op andere lijndiensten, maar alleen op vluchten die met daglicht opstijgen en landen.

De vulkaan heeft inmiddels een rookpluim met as en stoom van 6 kilometer hoogte uitgespuwd

De 3000 meter hoge Gunung Agung is al weken actief. Eerder werd gevreesd voor een grote uitbarsting en sloegen tienduizenden mensen op de vlucht of werden geëvacueerd.

Vulkaan Bali
De actieve vulkaan op Bali. Copyright Reuters

Half september werd de situatie stabiel, maar deze week volgden enkele uitbarstingen. De vulkaan heeft inmiddels een rookpluim met as en stoom van 6 kilometer hoogte uitgespuwd.

bron: parool.nl

Update 27 november 2017: de wind is gedraaid, waardoor de aswolk over de luchthaven dreigt te gaan. Ter voorkoming van gevaarlijke situaties hebben de autoriteiten de luchthaven Denpansar gesloten.


Lees hier meer over de vulkaanuitbarsting op Bali


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer