Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

De extreme versie van Expeditie Robinson. Win 1 miljoen euro!

Door Edwin Hagenouw | bron: ANP

Bij Mountainreporters zijn we natuurlijk gek op ruige natuur en afgelegen, ongerepte plekken. En een beetje afzien, daar houden we dan ook nog wel van. Het liefst op bestemmingen waar geen andere reizigers zijn en zeker geen camera’s. Maar ja, hoe vinden jullie, als lezers van onze reisverhalen, een programma zoals Million Dollar Island? Die prijs van één miljoen euro zou ik wel kunnen waarderen, maar twee maanden lang tussen al die tegenstanders.

De Nederlandse zender SBS6 lijkt een graantje mee te willen pikken van het succes van ‘Expeditie Robinson’. Er wordt dan ook volop gewerkt aan een soortgelijke wedstrijd, maar wel eentje die twee keer zo lang duurt en net een tikkeltje extremer blijkt. Dat valt op te maken uit de kandidatenoproep voor het programma, dat ‘Million Dollar Island’ zou gedoopt worden.

Twee maanden overleven

Strix Television, het bedrijf dat de productie van ‘Expeditie Robinson’ voor zijn rekening neemt, werkt volop aan een nieuw programma. Dat zou de naam ‘Million Dollar Island’ krijgen. Deelnemers moeten twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland en krijgen te maken met liefst 99 tegenspelers. De winnaar wordt beloond met een enorme hoofdprijs: hij of zij krijgt 1 miljoen euro op zijn rekening bijgeschreven.

“Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race?”

“Voor een avontuurlijk nieuw programma bij SBS 6 zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die twee maanden kunnen overleven op een onbewoond eiland en kans willen maken op 1 miljoen euro’, aldus de kandidatenoproep. “Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt en waarom jij het verdient om dit eiland te betreden en daarmee kans maakt op die reusachtige geldprijs!”

Expeditie Robinson
Dit eiland zouden we wel zien zitten. Maar met 99 anderen? Foto: Lucy Nogueira

De opnames voor ‘Million Dollar Island’ vinden plaats tussen mei en juli 2020. Dus check je agenda alvast of je twee maanden vrij kunt plannen.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer