ADVERTENTIE
Advertentie

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

De extreme versie van Expeditie Robinson. Win 1 miljoen euro!

Door Edwin Hagenouw | bron: ANP

Bij Mountainreporters zijn we natuurlijk gek op ruige natuur en afgelegen, ongerepte plekken. En een beetje afzien, daar houden we dan ook nog wel van. Het liefst op bestemmingen waar geen andere reizigers zijn en zeker geen camera’s. Maar ja, hoe vinden jullie, als lezers van onze reisverhalen, een programma zoals Million Dollar Island? Die prijs van één miljoen euro zou ik wel kunnen waarderen, maar twee maanden lang tussen al die tegenstanders.

De Nederlandse zender SBS6 lijkt een graantje mee te willen pikken van het succes van ‘Expeditie Robinson’. Er wordt dan ook volop gewerkt aan een soortgelijke wedstrijd, maar wel eentje die twee keer zo lang duurt en net een tikkeltje extremer blijkt. Dat valt op te maken uit de kandidatenoproep voor het programma, dat ‘Million Dollar Island’ zou gedoopt worden.

Twee maanden overleven

Strix Television, het bedrijf dat de productie van ‘Expeditie Robinson’ voor zijn rekening neemt, werkt volop aan een nieuw programma. Dat zou de naam ‘Million Dollar Island’ krijgen. Deelnemers moeten twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland en krijgen te maken met liefst 99 tegenspelers. De winnaar wordt beloond met een enorme hoofdprijs: hij of zij krijgt 1 miljoen euro op zijn rekening bijgeschreven.

“Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race?”

“Voor een avontuurlijk nieuw programma bij SBS 6 zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die twee maanden kunnen overleven op een onbewoond eiland en kans willen maken op 1 miljoen euro’, aldus de kandidatenoproep. “Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt en waarom jij het verdient om dit eiland te betreden en daarmee kans maakt op die reusachtige geldprijs!”

Expeditie Robinson
Dit eiland zouden we wel zien zitten. Maar met 99 anderen? Foto: Lucy Nogueira

De opnames voor ‘Million Dollar Island’ vinden plaats tussen mei en juli 2020. Dus check je agenda alvast of je twee maanden vrij kunt plannen.

 

Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.