klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

De extreme versie van Expeditie Robinson. Win 1 miljoen euro!

Door Edwin Hagenouw | bron: ANP

Bij Mountainreporters zijn we natuurlijk gek op ruige natuur en afgelegen, ongerepte plekken. En een beetje afzien, daar houden we dan ook nog wel van. Het liefst op bestemmingen waar geen andere reizigers zijn en zeker geen camera’s. Maar ja, hoe vinden jullie, als lezers van onze reisverhalen, een programma zoals Million Dollar Island? Die prijs van één miljoen euro zou ik wel kunnen waarderen, maar twee maanden lang tussen al die tegenstanders.

De Nederlandse zender SBS6 lijkt een graantje mee te willen pikken van het succes van ‘Expeditie Robinson’. Er wordt dan ook volop gewerkt aan een soortgelijke wedstrijd, maar wel eentje die twee keer zo lang duurt en net een tikkeltje extremer blijkt. Dat valt op te maken uit de kandidatenoproep voor het programma, dat ‘Million Dollar Island’ zou gedoopt worden.

Twee maanden overleven

Strix Television, het bedrijf dat de productie van ‘Expeditie Robinson’ voor zijn rekening neemt, werkt volop aan een nieuw programma. Dat zou de naam ‘Million Dollar Island’ krijgen. Deelnemers moeten twee maanden zien te overleven op een onbewoond eiland en krijgen te maken met liefst 99 tegenspelers. De winnaar wordt beloond met een enorme hoofdprijs: hij of zij krijgt 1 miljoen euro op zijn rekening bijgeschreven.

“Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race?”

“Voor een avontuurlijk nieuw programma bij SBS 6 zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die twee maanden kunnen overleven op een onbewoond eiland en kans willen maken op 1 miljoen euro’, aldus de kandidatenoproep. “Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt en waarom jij het verdient om dit eiland te betreden en daarmee kans maakt op die reusachtige geldprijs!”

Expeditie Robinson
Dit eiland zouden we wel zien zitten. Maar met 99 anderen? Foto: Lucy Nogueira

De opnames voor ‘Million Dollar Island’ vinden plaats tussen mei en juli 2020. Dus check je agenda alvast of je twee maanden vrij kunt plannen.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer