Haglöfs is officieel partner van MountainreportersHaglöfs Grym Evo winnen

Le Chalet is een Franse serie die sinds afgelopen april op Netflix is te zien. Wij zetten deze serie graag even in de schijnwerpers omdat het verhaal zich afspeelt in het lieflijke bergdorpje Valmoline gelegen in de Franse Alpen.

Het is een zesdelige serie en als je niet oppast kijk je ‘m in één dag af want geloof me, het is super spannend..

Het verhaal gaat in het kort over een vriendengroep die elkaar sinds jaren weer gaan zien in Valmoline. Een heel rustig bergdorpje waar nog maar een paar mensen wonen. Het ligt in een schitterende omgeving maar ook zeer geïsoleerd…. Zij komen hier samen vanwege een huwelijk wat hier wordt gesloten en verblijven met z’n allen in een prachtig luxe chalet.

Op het eerste gezicht geniet je dan ook vooral als kijker van de mooie beelden die je krijgt te zien, maar al snel raakt de groep verstrikt in een dodelijke val waar geen uitkomen meer aan is…

Kijk hieronder naar de trailer van Le Chalet.

Conclusie

In het begin moet je even wennen aan de verschillende personages, er wordt ook veel geschakeld en gebruik gemaakt van flashbacks van 20 jaar geleden. Heb je het eenmaal door dan kun je echt genieten van een zeer spannende thrillerserie.

Bron & hoofdfoto: Netflix


Bekijk hier alle video’s op Mountainreporters.com


 

advertentieSpanje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here