Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

De tulpen staan al in bloei

Door: Pauline van der Waal

Normaal is de Keukenhof misschien niet iets wat je snel terugvindt op Mountainreporters, maar dit is té leuk. Het voorjaar staat voor de deur, zeker met de warme winter die we hebben gehad. Dat betekent normaal gesproken topdrukte in de Keukenhof. Zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen vergapen zich aan de bontgekleurde bloemen. Helaas gooit het coronavirus ook hier roet in het eten.

Bloemenheuvel met de bloeiende tulpen in de Keukenhof. Foto: Afbeelding van marylene1 via Pixabay
Bloemenheuvel met de bloeiende tulpen in de Keukenhof. Foto: Afbeelding van marylene1 via Pixabay

De Keukenhof komt naar je toe dit voorjaar

Onder het mom van ‘Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou!’ heeft de Keukenhof iets bedacht. Het is tenslotte zonde als al die duizenden bloemen en planten de komende tijd voor Jan Doedel staan te bloeien. Daarom gaan ze je virtueel laten meegenieten. Enne… als het straks weer kan toch deze oer-Hollandse attractie weer eens in het echt bezoeken?

Volg de bloeiende bloemen online

De komende tijd gaat de Keukenhof regelmatig foto’s en filmpjes delen via hun socials. Volg ze dus op Facebook om niets te missen! Check hieronder het eerste filmpje van directeur van de Keukenhof Bart Siemerink. Hij neemt je mee naar zijn favoriete plek in het park.

Hoofdfoto: Keukenhof door Jan den Ouden via Pixabay

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer