klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

De tulpen staan al in bloei

Door: Pauline van der Waal

Normaal is de Keukenhof misschien niet iets wat je snel terugvindt op Mountainreporters, maar dit is té leuk. Het voorjaar staat voor de deur, zeker met de warme winter die we hebben gehad. Dat betekent normaal gesproken topdrukte in de Keukenhof. Zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen vergapen zich aan de bontgekleurde bloemen. Helaas gooit het coronavirus ook hier roet in het eten.

Bloemenheuvel met de bloeiende tulpen in de Keukenhof. Foto: Afbeelding van marylene1 via Pixabay
Bloemenheuvel met de bloeiende tulpen in de Keukenhof. Foto: Afbeelding van marylene1 via Pixabay

De Keukenhof komt naar je toe dit voorjaar

Onder het mom van ‘Als jij niet naar Keukenhof kunt komen, brengen wij Keukenhof naar jou!’ heeft de Keukenhof iets bedacht. Het is tenslotte zonde als al die duizenden bloemen en planten de komende tijd voor Jan Doedel staan te bloeien. Daarom gaan ze je virtueel laten meegenieten. Enne… als het straks weer kan toch deze oer-Hollandse attractie weer eens in het echt bezoeken?

Volg de bloeiende bloemen online

De komende tijd gaat de Keukenhof regelmatig foto’s en filmpjes delen via hun socials. Volg ze dus op Facebook om niets te missen! Check hieronder het eerste filmpje van directeur van de Keukenhof Bart Siemerink. Hij neemt je mee naar zijn favoriete plek in het park.

Hoofdfoto: Keukenhof door Jan den Ouden via Pixabay

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer