Het is tijd om de herfst volop te beleven. Wellness zoals in de coolste instapost. Eten zoals de grootste fijnproevers. En buiten natuurschoon ontdekken dat je recht in het hart raakt. Bestaat er iets leukers dan van de herfst jouw beste tijd van het jaar te maken? Het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort is niet voor niets de hippe place to be in Tirol. 

Je ontmoet elkaar in de ongelooflijke Sky Spa. De herfst is tenslotte ideaal voor wellness. Hierboven genieten zwembadliefhebbers in de #bestskypoolever2 van het droomdecor dat de herfst schildert. De infinity pool op twee niveaus biedt een hemels gevoel van vrijheid. De ZillergrundRock-The Bridge doet iedereen versteld staan. De brug brengt je naar de Rooftop Eventsauna. Voor sommigen de perfecte spot voor een foto, voor anderen het beste bewijs dat het wellnessaanbod in de ZillergrundRock extravagant is. It feels like heaven.

Of blijf je liever met beide voeten op de grond? Geniet van gezellige herfstdagen in de Garden Nature Spa. De Indoor-Zillerpool, een natuurlijke alpensauna, de geur van alpendennen, kruiden uit het Zillertal en gletsjerwater. Het klinkt als een spa-ervaring om diep adem te halen en los te laten. Elke dinsdagavond is het Spa & Poolnight. De Nature Spa en de #bestskypoolever2 in de Sky Spa voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn dan geopend tot 22.30 uur. Twee spa’s, en de hele dag door verwend worden met een gastronomische keuken. Dat is de herfst in het ZillergrundRock.

De fijne culinaire hoogstandjes maken je gelukkig: ontbijt, lunch, late lunch, theetijd, diner, cocktails en drankjes – om vingers en duimen bij af te likken voor fijnproevers. Het ZillergrundRock Mountain Resort is ook de place to be voor wie graag buiten actief is. In de herfst willen wandelaars en fietsers er nog eens volop voor gaan: de toppen beklimmen, op de berghut proeven van wat de herders in de zomer hebben geproduceerd, met de fiets topprestaties neerzetten.

De hotelguides van het ZillergrundRock staan klaar om van je herfstvakantie een actieve belevenis te maken. Nieuwe en goed onderhouden e-bikes zijn beschikbaar tegen een vergoeding. Hiermee kun je direct vanuit het hotel geweldige e-biketochten maken. ZillergrundRock is een plek voor high-end genieten. Het is tijd voor een bergvakantie in de herfst met een twist.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.zillergrund.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.