Met de komst van de zomer in Tirol wordt de Relax Dream World van hotel Panorama Royal nog mooier dan anders. Het is namelijk tijd om de deuren te openen naar het prachtige panorama-wellnesspark en te genieten van de zon. In een uitgestrekt geheel van zwembadlandschappen, energieplekken, rustoases en een weelderige tuin kunnen wellnessgasten relaxen en genieten van het adembenemende uitzicht op de bergen.

De omgeving van het hotel is ideaal voor bosbaden, wandelingen, fietstochten en golf. Hotel Panorama Royal nodigt je uit voor partijtjes badminton, boccia, tafeltennis en outdoorschaken. Dit is een hotel om van de zomer te genieten en je innerlijke balans te vinden.

Elk gerecht is een kunstwerk

De meermaals bekroonde keuken van hotel Panorama Royal verwent fijnproevers het hele jaar door volgens alle regels van de kookkunst. Voor een heel bijzondere avond nodigen we je uit in “Atelier Freund-Schafft”, ons met drie koksmutsjes bekroonde restaurant. Je geniet er van acht gangen in een elegante setting. Elk gerecht is een waar kunstwerk: een ervaring die je niet mag missen. Een goede gelegenheid om de culinaire kant van hotel Panorama Royal te leren kennen zijn de genietdagen van 30 mei tot 2 juni 2024 met Open Kitchen Party, Barkeeper Show en MixIT Workshop.

Welzijn, vitaliteit en gezondheid

Net zoals zomergeluk bij zon hoort, hoort wellness voor alle zintuigen bij hotel Panorama Royal. Op een oppervlakte van 7.500 m2 pure wellness maak je een unieke ontdekkingsreis naar welzijn, vitaliteit en gezondheid. Hier kun je tot rust komen, zwemmen, sauna’s nemen en relaxen, precies zoals jij het wilt. De zomer op deze bijzondere krachtplek is magisch.

Het zwembadenlandschap, de natuurlijke zwemvijver en de rustgevende eilandjes in het prachtige panoramapark nodigen je uit tot dagdromen. De waterwereld met zijn diverse binnen- en buitenbaden met zout en zoet water is een bezoek meer dan waard. Om nog maar te zwijgen van het saunalandschap dat werkelijk alles heeft. Rustgevende en energierijke plekken nodigen je uit om op adem te komen. Yoga staat altijd op het programma bij hotel Panorama Royal. Meditaties en qi gong vinden tijdens het warme seizoen buiten plaats.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.panorama-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.