Innsbruck Magazine is een nieuwe, eenmalige uitgave waarin je kunt lezen wat er allemaal te doen is in en om de Oostenrijkse stad Innsbruck. In zowel zomer, herfst, winter als lente. ‘Wat ik zo bijzonder aan de regio Innsbruck vind: de unieke combinatie van stad en bergen, de snelle bereikbaarheid van wandel- en skigebieden, de goede infrastructuur, de gezelligheid van een pulserende, jonge stad – zowel in de zomer als in de winter. In Innsbruck heb je geen of-of, het is altijd en-en.

Ik ontdek nog steeds nieuwe hoekjes en lekkere eetgelegenheden en ben gek op de evenementen die deze regio rijk is.’ Aldus hoofdredactrice Colette Verra. In de uitgave zijn de volgende onderwerpen te vinden de gelijk inspiratie en extra energie geven om de bergen in te gaan.

9852170301?profile=original

Innsbruck Trek

De Innsbruck Trek is bergwandelen met geweldige uitzichten en bagageservice. De trek biedt zes prachtige wandeldagen in combinatie met overnachten en lekker eten in hotels. Je bagage wordt voor je vervoerd. Een verhaal van Maartje Bevers van Mountainreporters

Innsbruck, unieke mix van stedentrip en wintersport

Innsbruck, ik had er al een paar keer op gevlogen, maar vooral om dan door te reizen naar de diverse skigebieden. Maar de stad liet ik links liggen. Eigenlijk omdat ik er niets van wist. Nu niet, want ik ga iets nieuws doen. Een reisverhaal van Corno van den Berg.


OLYMPISCHE ASPIRATIES IN INNSBRUCK

Het Innsbruck van Olympiër Maarten Meiners

Sinds 2011 slalomt Maarten Meiners met zijn gele kaashelm de bergen af. Maarten is meervoudig Nederlands kampioen alpine skiën. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren mooie prestaties neergezet op de Europa Cup, World Cup en WK.

Zijn doel, meedoen aan de Olympische Spelen in 2022 in Beijing, heeft h ondertussen gehaald. Om genoeg te kunnen trainen is Maarten zes jaar gele­den verhuisd naar het Oosten­rijkse Innsbruck. Wat vindt deze alpine skiër van zijn tweede thuis, Innsbruck? En hoe bereidt hij zich voor op de wedstrijden?


Winterwandelen in en om Innsbruck

Wanda Catsman van Wanda Wandelt is een wandelfanaat pur sang en heeft sinds haar tienerjaren al heel wat kilometers in de benen. Haar kennis, advies en ervaring deelt Wanda op haar blog WandaWandelt.nl en ze vertelt je hier graag meer over haar persoonlijke ervaring winterwandelen in en om Innsbruck begin maart.

9833431085?profile=RESIZE_710x

Wellness tussen de bergtoppen van Innsbruck en omgeving

Een wellness citytrip naar Innsbruck, frisse en gezonde berglucht opsnuiven tijdens een verblijf in de bergen rondom Innsbruck. Henriëtte Bokslag van Wellness Spots ging op zoek naar de fijnste wellness tips in Innsbruck en omgeving.

Weidse wandel­dagen op het Mieminger Sonnenplateau

Een weidse zonnige hoogvlakte met op de achtergrond imposante bergen… Het Mieminger Sonnenplateau is perfect voor liefhebbers van gemoedelijke wandelingen in de natuur. Op pad door weelderig groene weiden en bossen.


Leer meer over Innsbruck Magazine: Innsbruck-Magazine


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.