Kostbaar is waarschijnlijk het beste woord om Hotel ARPURIA in de winterwereld van de Arlberg te beschrijven. Kostbaar, niet in de zin van gouden decoratie en oosterse tapijten. Kostbaar, in de zin van een hotel dat begrijpt wat echte luxe vandaag voor veel mensen is: rustig, zacht, tot rust komen, loslaten en ontspannen, tijd vinden voor gezelligheid en voor zichzelf. ARPURIA vindt luxe opnieuw uit. Een weldadige ervaring, midden in het wereldberoemde wintersportgebied en toch op een heerlijk verborgen plek.

Afgelopen winter verbleven Maartje en Edwin een week in Hotel ARPURIA in de wondere wereld van Sankt Anton am Arlberg. Hun uitgebreide reisverhaal kun je lezen op wintersportsite Snowrepublic. Klik hier om het verslag te lezen.

De gastheren worden gedreven door één principe: het creëren van een plek die exclusief is, maar niet opzichtig. Die alle comfort biedt, maar niet opdringerig is. Waar je alles, en meer, vindt wat je van een vakantie verlangt. De liefde zit in het detail: in het hoogwaardig afgewerkte interieur, in kamers die ware meesterwerken van gastvrijheid zijn, in kwaliteitsvol beddengoed en knusse handdoeken en nog veel meer zogenaamde ‘kleine dingen’.

Het uitzicht op de omliggende schoonheid van het Tiroolse landschap is fascinerend. Exclusieve verwenproducten van Rituals en handgemaakte bonbons verwelkomen de gasten die zich onderdompelen in de wereld van ARPURIA. Een sfeer van welzijn voor veeleisende levensgenieters.  

Een wellnesspareltje en culinaire hoogstandjes

Met de ARIA SPA is een echt wellnesspareltje gecreëerd. Het zwembad is heerlijk warm, zowel binnen als buiten. Haal diep adem in het aromastoombad, laat je blik dwalen in de panoramasauna, ruik de geur van alpenkruiden in de kruidensauna, geniet van de weldaad van de infraroodzoutsauna. De ARIA SPA is een onvergelijkbare chill-outruimte. Neem een rustgevende thee of een verfrissend drankje, zak weg in de gezellige loungemeubels. Lazy days, ja, ook die zijn toegestaan. Exclusieve Aria Treatments doen je het dagelijkse leven vergeten.

De culinaire hoogstandjes van ARPURIA zijn een waar genot. Producten van de hoogste kwaliteit met een, bij voorkeur, regionale herkomst zijn vanzelfsprekend voor de chefs. De gasten zijn enthousiast over het uitzonderlijk lekkere ARPURIA-ontbijt met regionale specialiteiten en het verfijnde fijnproeversbuffet in de namiddag met Tiroolse lekkernijen. Ongedwongen dineren op het hoogste niveau kan in de drie buitengewone restaurants.

Heerlijk gevarieerd: restaurant PURA. ZENZIS Stube voor veeleisende fondueliefhebbers. Het exclusieve Aziatische fusionrestaurant Q-Dinner Club. De ‘ARPURIA Dinner Option’ geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit de drie restaurants en je eigen menu samen te stellen. Het ARPURIA-team zorgt voor de tafelreserveringen – volgens jouw wens, zoals het past op jouw vakantiedag.  

Verwennerij

Wie in Hotel ARPURIA komt, voelt het al snel: hier smelten exclusiviteit en een warm familiegevoel samen tot iets bijzonders. Hier draait het echt allemaal om verwennerij. Het zero-waste initiatief in het hotel getuigt van een groot verantwoordelijkheidsgevoel van de gastheren. Digitale oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn en onverpakt eten bij het buffet benadrukken dat Hotel ARPURIA gastvrijheid op een hedendaagse manier invult.

De elektriciteit in het hotel is voor 100 procent afkomstig van lokale waterkracht. Als je de gastfamilie Fahrner vraagt “Wat betekent luxe vandaag de dag?”, is het antwoord duidelijk: “Tijd en ruimte hebben. Vrij zijn.” Hiervoor hebben ze hun hidden luxury mountain home gecreëerd, dat deel uitmaakt van de uitgelezen Hideaway Hotels Collectionen de gerenommeerde Leading Spa Resorts.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.arpuria.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.