Win een inspirerende outdoorreis voor twee personen naar SalzburgerLand

Door Edwin Hagenouw | Bron: SalzburgerLand

SalzburgerLand is na Tirol de meest bezochte Oostenrijkse regio door Nederlandse toeristen. Op jaarbasis gaat het om ruim 462 duizend personen die samen goed zijn voor ruim 2,4 miljoen overnachtingen. Daarmee is Nederland na Duitsland en Oostenrijk de grootste markt voor SalzburgerLand.

In SalzburgerLand is altijd wat te beleven. Natuurlijk buiten in de natuur, waar in de zomer wandelen en fietsen de boventoon voeren, en in de winter uiteraard alle denkbare soorten van wintersport. Maar los daarvan zijn er het hele jaar door allerlei evenementen die zonder meer de moeite van een bezoek waard zijn. Of kies voor een dagje Salzburg: deze prachtige barokke stad (het centrum is UNESCO werelderfgoed) met zo’n 150.000 inwoners heeft voor iedereen wat te bieden! Bovendien is Mozart er geboren en speelt de wereldberoemde Sound of Music zich hier af.

Topevenementen

Het SalzburgerLand heeft het hele jaar door een indrukwekkende lijst met evenementen van topklasse. Op het gebied van sport, van muziek, van cultuur… niet voor niets zeggen we weleens dat het SalzburgerLand de grootste ‘dichtheid’ van evenementen in Oostenrijk biedt. De meeste evenementen komen jaarlijks terug op de kalender.

Bekijk ook deze inspirerende video over SalzburgerLand:

 

Win een zomervakantie in SalzburgerLand

Win één van de negen vakanties naar het outdoorparadijs van Oostenrijk: SalzburgerLand

Er worden maar liefst negen reizen weggegeven:

  • Voor twee personen
  • Een week lang
  • In een 4* hotel
  • Inclusief ontbijt en diner

Wat moet je doen?

Ga naar www.salzburgerland.com/nl/zomervakantie-in-salzburgerland/, vul de vraag in, maak de slagzin af en stuur je inzending in. Meedoen kan tot eind juni 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.