advertentievoigt travel

De reisorganisatie Interhome  heeft een heel bijzondere woning in zijn aanbod kunnen regelen. Het voormalig huis van zanger Freddy Mercury van de wereldberoemde rockgroep Queen is nu te huur.

Waar staat het huis?

Het huis genaamd Duck House staat aan de oever van het Meer van Genève in de mondaine Zwitserse stad Montreux. Freddy Mercury verbleef hier tussen eind jaren 70 tot zeker 1991 vlak voor zijn dood. Rockmuzikanten als Emerson, Lake & Palmer en Boy George verbleven hier heel regelmatig om samen op zoek naar nieuwe inspiratie.

Een beetje magie is het dus wel

Muziekgeschiedenis

Interhome is uiteraard super trots op het feit dat zij dit huis met een beetje magie, kunnen aanbieden. Rudolf Verbeek, commercieel manager van Interhome zegt er het volgende over `We hopen dat het ook voor onze reizigers een oase van rust en levensvreugde mag zijn’. Het huis heeft een belangrijke bijdrage aan onze muziekgeschiedenis geleverd.

De kosten voor een week verblijf?

Het Duck House is een viersterren huis qua luxe en ligt echt in een prachtige omgeving. Wanneer je een verblijf boekt voor een week is deze te boeken vanaf 3.934 euro inclusief alle bijkomende kosten zoals bed- en badlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting.

This must be heaven….

Bron: Travmagazine

Hoofdfoto: Interhome

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here