Advertentie
Reizen naar Fins Lapland
Klik hier voor meer informatie over de reizen naar Fins Lapland 

 

Slapen in het voormalige huis van Freddie Mercury

Door Natasja Hoogstede

De reisorganisatie Interhome heeft een heel bijzondere woning in zijn aanbod kunnen regelen. Het voormalige huis van zanger Freddie Mercury van de wereldberoemde rockgroep Queen is nu te huur.

Waar staat het huis?

Het huis genaamd Duck House staat aan de oever van het Meer van Genève in de mondaine Zwitserse stad Montreux. Freddie Mercury verbleef hier tussen eind jaren 70 tot in 1991, vlak voor zijn dood. Rockmuzikanten als Emerson, Lake & Palmer en Boy George verbleven hier heel regelmatig om samen op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie.

Muziekgeschiedenis

Interhome is uiteraard super trots op het feit dat zij dit huis met een beetje magie, kunnen aanbieden. Rudolf Verbeek, commercieel manager van Interhome zegt er het volgende over `We hopen dat het ook voor onze reizigers een oase van rust en levensvreugde mag zijn’. Het huis heeft een belangrijke bijdrage aan onze muziekgeschiedenis geleverd.

Mercury
De voormalige woning van Freddie Mercury. Foto: Interhome

De kosten voor een week verblijf?

Het Duck House is een viersterrenhuis qua luxe en ligt echt in een prachtige omgeving. Wanneer je een verblijf boekt voor een week is deze te boeken vanaf 3.934 euro inclusief alle bijkomende kosten zoals bed- en badlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting.

This must be heaven….

Bron: Travmagazine | Hoofdfoto: Interhome

 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in