Visit Finland doet een oproep aan iedereen die de kunst van het gelukkig zijn wil leren. In de nieuwe vierdaagse Masterclass of Happiness maken tien gelukkige deelnemers kans op persoonlijke coaching in het ontdekken van hun innerlijke geluk door de verbinding met de natuur. De inschrijving voor de masterclass die in juni 2023 in het Finse merengebied wordt gehouden, is nu geopend.  

Finland is al vijf jaar op een rij het gelukkigste land ter wereld en wil nu al zijn geheimen met iedereen delen. Visit Finland zoekt deelnemers uit alle hoeken van de wereld om kans te maken om in juni kosteloos deel te nemen aan een persoonlijke Masterclass of Happiness in het Kuru Resort, midden in het Finse merengebied. 

Finland wordt het eerste land ooit dat zijn eigen masterclass organiseert. Vier dagen lang begeleiden deskundige coaches de geselecteerde deelnemers naar een evenwichtige manier van leven die helpt om gelukkig te zijn op de Finse manier. De coaching omvat vier belangrijke thema’s: natuur & levensstijl, gezondheid & balans, design & alledaagse dingen en voeding & welzijn.

Wat is geluk?

Geluk is een oneindige bron, maar is tegelijkertijd moeilijk te bevatten. Volgens het wereldwijde Oracle Happiness Report van 2022 heeft 45% van de mensen al meer dan twee jaar geen echt geluk gevoeld en 25% weet niet of is vergeten wat het betekent om echt geluk te voelen. 

Uit onderzoek blijkt echter ook dat geluk groter wordt als het wordt gedeeld. Finland, het land waarin de gelukkigste mensen ter wereld wonen, wil daarom iedereen helpen om zijn ‘innerlijke Fin’ te vinden. En geen nood voor wie buiten de selectie valt, want komende zomer komt de Masterclass of Happiness online. 

Heli Jimenez, Senior Directeur Internationale Marketing bij Business Finland, over de nieuwe masterclass:

“Een vraag die we vaak krijgen is: Wij geloven dat Fins geluk voortkomt uit een nauwe band met de natuur en een nuchtere levensstijl. Het is geen spirituele toestand, maar een vaardigheid die geleerd en gedeeld kan worden. Finland biedt volop ervaringen waarin je geheel wordt ondergedompeld in de natuur. Onze energiegevende bossen, betoverende meren en levendige eilanden zijn allemaal perfecte plekken om te ontspannen, tot rust te komen en contact te maken met je innerlijke geluk.

Nu willen we mensen helpen dat Finse geluksgevoel te vinden en te beheersen. We hebben de beste coaches, een van de mooiste resorts van Finland en een perfect gekozen moment voor onze masterclass in de vroege zomer in de bloeiende Finse natuur. We zien het echt als een unieke kans om iets prachtigs en waardevols te ontdekken en daarom nodigen we iedereen uit om zich hiervoor aan te melden.”


Schrijf je in voor de Masterclass. Dat kan tot 2 april 2023.

De vierdaagse masterclass is volledig gratis voor de geselecteerde deelnemers en ook de reiskosten van en naar Finland worden door Visit Finland vergoed. Inschrijving voor de masterclass is open tot 2 april 2023. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich individueel of samen met een vriend(in) of partner aanmelden. 

Inschrijven voor de gratis Masterclass of Happiness van Visit Finland kan via www.findyourinnerfinn.com

MASTERCLASS OF HAPPINESS

De eerste Masterclass of Happiness wordt gehouden van 12 t/m 15 juni 2023 in het Kuru Resort in Finland. De aankomst van de 10 geselecteerde deelnemers is op 11 juni en het vertrek op 16 juni.

Inschrijven kan tot 2 april 2023. Kandidaten kunnen zich individueel of samen met een vriend(in) of partner aanmelden. De masterclass wordt georganiseerd door Visit Finland en is volledig gratis voor alle geselecteerde deelnemers.

De coaches van de masterclass zijn gerenommeerde experts uit diverse vakgebieden. Zij gaan de deelnemers helpen om hun innerlijk geluk te vinden door contact te maken met zichzelf en de natuur. 

Kuru Resort, waar de vierdaagse masterclass wordt gehouden, is een luxe resort dat omgeven is door geurige dennenbossen en adembenemende uitzichten. Het is prachtig gelegen in het Finse merengebied. De luxe villa’s zijn geheel ontworpen in harmonie met de natuur en elke villa heeft zijn eigen spa en sauna.


Geluk in elk jaargetijde

Finland is prachtig in elk seizoen. Bekijk hier ook eens ons fotoverslag van een actieve reis naar Ylläs en Levi in het ultieme noorden van Finland: Fins Lapland.

De leukste activiteiten in de winter vinden wij: sneeuwschoenwandelen, skiën, husky-safari, fatbiken, winterwandelen en noorderlichtjagen.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.