Ierland Toerisme presenteert samen met Museon-Omniversum en MacGillivray Freeman Film Producers de Nederlandse première van de filmsensatie Ireland. Het groene eiland komt tot leven op een van de grootste filmschermen van Nederland, in Den Haag. Een boeiende ervaring die de kijker meeneemt op een reis naar dit mystieke land van natuurwonderen, eeuwenoude tradities en een rijk cultureel erfgoed.

“Er is een beweging in Ierland die de verbinding met ons erfgoed wil herstellen en herontdekken wat het betekent om Iers te zijn, en ik help graag de vreugde en diversiteit van hetgeen Ierland te bieden heeft, zowel het oude als het nieuwe, naar IMAX en het grote scherm te brengen,” zei Liam Neeson. “Als kijkers de grote schoonheid en menselijkheid van Ierland ervaren op ’s werelds grootste schermen, zullen ze opnieuw verliefd worden.”

Bekijk hieronder de trailer op YouTube.

Win twee kaarten voor IRELAND in Museon-Omniversum

De lezers van Mountainreporters gaan graag naar reisbestemmingen als Ierland. En we kunnen ons voorstellen dat ook jij de film IRELAND zou willen zien op het enorme scherm van Omniversum. Dat komt goed uit, want wij mogen gratis toegangskaarten weggeven aan vijf van onze lezers. Die mogen dan ook nog eens iemand meenemen. De voorstellingen zijn op 18 en 19 maart in Den Haag.

Om mee te doen hoef je alleen de onderstaande vraag te beantwoorden en je antwoord te versturen.

Wie is deze zomer de reispartner van Mountainreporters voor de reisbestemming Ierland?

Het antwoord vind je hier.

Deze win-actie loopt tot 14 maart 2023. De winnaars ontvangen een mail, dus check goed of je mailadres goed is ingevuld hierboven. Op deze win-actie zijn onze actievoorwaarden REISSCHRIJVERS MEDIA van toepassing.

De film Ireland, ingesproken door Liam Neeson, is te zien in het weekend van 18 en 19 maart op het enorme koepelscherm van Museon-Omniversum. Meer informatie en tickets: www.oneplanet.nl/film/ireland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.