Reis samen langs de prachtige Noorse fjordenkust en geniet van de rust, ruimte en adembenemende natuur. Word deelgenoot van het Noorse kustleven terwijl je 34 bijzondere havenplaatsen bezoekt en aanschouw het magische noorderlicht (met Hurtigruten noorderlichtgarantie). Boek tussen 17 en 31 oktober 2022 exclusief bij Norske Noorwegen Reizen een 12-daagse rondreis langs de Noorse kust voor geselecteerde vertrekdata in november en december 2022 en de 2e persoon in dezelfde hut reist gratis!

Hurtigruten rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen (12 dagen)

De klassieke cruise Noorse Fjorden heeft een reisduur van twaalf dagen. Het dagelijkse laden en lossen, tijdens deze cruise richting de Noordkaap, maakt je direct deelgenoot van het leven van de Noren en geeft jouw zeereis iets bijzonder authentieks. Op zee wordt de route steeds weer omlijst door adembenemend natuurschoon.

De tweede persoon gratis

Voor geselecteerde vertrekdata in november en december 2022 geldt momenteel een zeer scherpe aanbieding waarbij de tweede persoon in dezelfde hut GRATIS reist. De winterperiode is de beste tijd om de wilde en ongerepte natuur van Noorwegen te ontdekken. Het hele landschap is met een deken van sneeuw bedekt en de lucht is fris en zuiver.

De pittoreske huisjes langs de kust zijn sprookjesachtig verlicht en de met sneeuw bedekte bergen bieden een adembenemend decor voor het schemerend poollicht. Met een beetje geluk is het fascinerende Aurora Borealis, het bekende noorderlicht, te bewonderen. De beste manier om dit magische kleurenspel, waarbij de Arctische hemel van felgroen naar donkerpaars verandert, met eigen ogen te aanschouwen, is aan boord van de Hurtigruten!

Hoogtepunten tijdens deze reis

  • Hurtigruten biedt je een kijkje in het authentieke alledaagse leven in Noorwegen, waarbij je kunt genieten van natuur, cultuur en tradities
  • 34 grote en kleine havenplaatsen, waarvan zelfs 22 boven de poolcirkel zijn gelegen
  • 100 fjorden, die je met eigen ogen kunt aanschouwen
  • Een uitgebreid aanbod met optionele winterse excursies
  • Verheug je op heerlijke maaltijden met lokale, seizoensgebonden ingrediënten
  • Vertrouw op bijna 130 jaar lange navigatie-ervaring van Hurtigruten in de Noorse wateren
Harstad, 1/1/10

Voorwaarden Hurtigruten 2=1 aanbieding

Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode vanaf 17/10/2022 t/m 31/10/2022

Geldig voor geselecteerde vertrekdata in november en december 2022 

Geldig voor alle type hutten exclusief suites en bij bezetting van twee personen in dezelfde hut

Geldig voor de reisstijl Basic en Select

De 2=1 aanbieding is uitsluitend geldig voor de Hurtigruten reis. Vluchten en eventuele transfers en/of hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen bij een Hurtigruten reis en voor deze aanvullende reisonderdelen geldt geen 2=1 aanbieding. Uiteraard zijn wij je graag van dienst met een aanvullend vliegarrangement zodat je onbezorgd naar jouw vakantiebestemming kunt reizen.

Niet te combineren met de Hurtigruten Ambassador korting en andere aanbiedingen

Niet geldig voor reeds bestaande boekingen

Geselecteerde vertrekdata

De Hurtigruten 2=1 aanbieding is geldig voor dertien geselecteerde vertrekdata in november en december 2022 (NB de 2=1 Aanbieding is ook geldig voor enkele kerst en oud en nieuw data). Alle vertrekdata zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.

Bekijk hier alle reizen van Norske Noorwegen Reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.