Braces en meer op Podobrace.nlPodobrace

In het zuidwesten van Noorwegen hebben onbekenden een wel hele bijzondere rots van zijn trots ontdaan. Wandelaars vonden gisteren de drie meter lange steen op de grond. De rotsformatie Trollpikken staat bekend om zijn bijzondere vorm, in het Nederlands vertaald “de penis van de trol”

Het ontmannen van de Troll vond plaats op een heel verkeerd moment

Ontmannen

Het ontmannen van de Troll vond juist plaats op het moment dat de plaatselijke bevolking juist van plan was om de toeristische attractie wat verder uit te gaan breiden. Er zou een nieuw pad worden aangelegd en een parkeerplaats zodat de bezoekers aantallen zouden gaan stijgen.

De ontmande”Troll”

Inzamelactie

Na de ontdekking is er meteen een inzamelactie opgestart om Pikken weer aan de Troll te gaan hechten. Er werd binnen 24 uur al bijna 10.000 euro ingezameld, de transplantatie zal naar verwachting 21.000 euro gaan kosten.

Inzamelactie opgestart om Pikken weer aan de Troll te hechten

Celstraf?

De politie zoekt met man en macht naar de penishakkers. Wanneer zij gevonden zijn riskeren zij een celstraf van een jaar vanwege een “ernstige milieu misdaad”.

UPDATE 30 JULI 2017

Met man en macht hebben ze eraan gewerkt. Bloed, zweet en tranen heeft het de Noren gekost, maar het is gelukt. De trol heeft zijn erectie terug. Bekijk hier de beelden van de reparatieklus en een herstelde Trollpikken.

 

 

Bewaren

Bewaren

advertentieSpanje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here