Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

De extreme uitdaging van Fjällräven Polar 2019

Door Claire van der Werff

Inmiddels is de inschrijving voor Fjällräven Polar 2019 meer dan twee weken geopend en bracht ik jullie op de hoogte met mijn artikel ‘Fjällräven Polar 2019: Ik heb mij aangemeld’. Het is bizar om te ervaren hoe de stemperiode verloopt.
Degene met de meeste stemmen (overall) heeft reeds meer dan 35.000 stemmen bemachtigd. Kijkend naar de regio waar ik onder val; UK/BeNeLux heeft nummer 1 reeds meer dan 12.000 stemmen. En ik? Ik kom net boven de 200 stemmen uit…

Voorbereiding

Voor mij is het vanzelfsprekend dat je een wedstrijd voorbereid, zo ook deze wedstrijd. De voorpret die ik ervan heb mogen beleven is al heel wat waard. Brainstromen met familie en vrienden, mogelijke media kanalen bedenken, deze aanschrijven, de opnames van het filmpje, zelfreflectie, teksten schrijven: Leerzaam, interessant maar bovenal erg leuk! En keuzes maken…

In de voorbereiding heb ik meermaals het filmpje gekeken van Fjällräven ‘How to get the most out of your Fjällräven Polar application’ en op basis hiervan ben ik gaan denken, schrijven en uitvoeren. Belangrijkste voor mij was om dicht bij mezelf te blijven, in zowel de teksten als het filmpje. De vraag ‘Wie is Claire?’ dient beantwoord te worden door middel van de teksten, foto’s en het filmpje.

Waarom heb ik mij aangemeld?

De combinatie van de elementen; sneeuw, samenwerking met honden en avontuur doet mijn hart sneller kloppen. Het idee dat ik op een hondenslee door het Noordpoolgebied ‘sjoef’ en kan overnachten onder het Noorderlicht, creëert een glimlach op mijn gezicht. De uitdaging met de eenzaamheid, de kou en het onbekende maken het voor mij enkel aantrekkelijker. Ik vertrouw op de kwaliteit van de producten die Fjällräven beschikbaar stelt en de expertise van de gidsen.

Stemmen

Vanaf het moment van inschrijving tot op heden, ben ik meer dan 20 plaatsen gedaald. En de koploper blijft maar uitlopen. Heeft het nog zin? Ik geloof niet dat het nog mogelijk is om in te lopen op de nummer 1 van mijn regio (UK/BeNeLux). Echter blijf ik nog een kanshebber voor de jurykeuze. Ik ben van mening dat de wedstrijd nog niet gestreden is: immers de stemperiode loopt nog tot en met 13 december 2018.

Heb jij nog geen stem uitgebracht? Ik zou het heel erg waarderen wanneer je jouw stem aan mij wilt geven. Ook al ga ik er vanuit dat ik het qua stemmen niet meer ga redden om nummer 1 van mijn regio te worden, steun je met jouw stem op mij de stichting ZoekJeMee en maak je kans op een Fjällräven product.

En wanneer je dit artikel deelt op jouw Facebook-pagina, help je mij ook nog eens het bereik te vergroten.

Tack på förhand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer