klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

De extreme uitdaging van Fjällräven Polar 2019

Door Claire van der Werff

Inmiddels is de inschrijving voor Fjällräven Polar 2019 meer dan twee weken geopend en bracht ik jullie op de hoogte met mijn artikel ‘Fjällräven Polar 2019: Ik heb mij aangemeld’. Het is bizar om te ervaren hoe de stemperiode verloopt.
Degene met de meeste stemmen (overall) heeft reeds meer dan 35.000 stemmen bemachtigd. Kijkend naar de regio waar ik onder val; UK/BeNeLux heeft nummer 1 reeds meer dan 12.000 stemmen. En ik? Ik kom net boven de 200 stemmen uit…

Voorbereiding

Voor mij is het vanzelfsprekend dat je een wedstrijd voorbereid, zo ook deze wedstrijd. De voorpret die ik ervan heb mogen beleven is al heel wat waard. Brainstromen met familie en vrienden, mogelijke media kanalen bedenken, deze aanschrijven, de opnames van het filmpje, zelfreflectie, teksten schrijven: Leerzaam, interessant maar bovenal erg leuk! En keuzes maken…

In de voorbereiding heb ik meermaals het filmpje gekeken van Fjällräven ‘How to get the most out of your Fjällräven Polar application’ en op basis hiervan ben ik gaan denken, schrijven en uitvoeren. Belangrijkste voor mij was om dicht bij mezelf te blijven, in zowel de teksten als het filmpje. De vraag ‘Wie is Claire?’ dient beantwoord te worden door middel van de teksten, foto’s en het filmpje.

Waarom heb ik mij aangemeld?

De combinatie van de elementen; sneeuw, samenwerking met honden en avontuur doet mijn hart sneller kloppen. Het idee dat ik op een hondenslee door het Noordpoolgebied ‘sjoef’ en kan overnachten onder het Noorderlicht, creëert een glimlach op mijn gezicht. De uitdaging met de eenzaamheid, de kou en het onbekende maken het voor mij enkel aantrekkelijker. Ik vertrouw op de kwaliteit van de producten die Fjällräven beschikbaar stelt en de expertise van de gidsen.

Stemmen

Vanaf het moment van inschrijving tot op heden, ben ik meer dan 20 plaatsen gedaald. En de koploper blijft maar uitlopen. Heeft het nog zin? Ik geloof niet dat het nog mogelijk is om in te lopen op de nummer 1 van mijn regio (UK/BeNeLux). Echter blijf ik nog een kanshebber voor de jurykeuze. Ik ben van mening dat de wedstrijd nog niet gestreden is: immers de stemperiode loopt nog tot en met 13 december 2018.

Heb jij nog geen stem uitgebracht? Ik zou het heel erg waarderen wanneer je jouw stem aan mij wilt geven. Ook al ga ik er vanuit dat ik het qua stemmen niet meer ga redden om nummer 1 van mijn regio te worden, steun je met jouw stem op mij de stichting ZoekJeMee en maak je kans op een Fjällräven product.

En wanneer je dit artikel deelt op jouw Facebook-pagina, help je mij ook nog eens het bereik te vergroten.

Tack på förhand!

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer