Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Fjällräven Polar 2019: Ik heb mij aangemeld

Door Claire van der Werff

Ben jij bekend met Fjällräven Polar? Edwin schreef er eerder dit jaar al over, maar voor de gene die dit hebben gemist: Tijdens de Fjällräven Polar maakt een selecte groep mensen een ruim 300 kilometer lange sledetocht door het uiterste Noorden van Scandinavië. Een avontuur voor mensen zoals jij en ik. Met de Fjällräven Polar wil Fjällräven namelijk laten zien dat iedereen een dergelijk avontuur aan kan, door de deelnemers te voorzien van de nodige materialen en de juiste begeleiding.

Een ieder die wenst deelt te nemen aan de Fjällräven Polar wordt onder andere gevraagd een filmpje te maken waarin je als potentieel deelnemer laat zien wie je bent en hiermee zoveel mogelijk stemmen probeert te verkrijgen OF de jury ervan te overtuigen dat jij een plek verdient in de Fjällräven Polar. Je raadt het al: Ik ben één van die mensen die deze uitdaging wil aan gaan!

Inschrijving voor Fjällräven Polar 2019

Donderdag 15 november jongstleden is de inschrijving voor de Fjällräven Polar 2019 geopend. De nodige filmpjes van Fjällräven met ’tips voor jouw aanmelding’ heb ik bekeken, om mij zo goed mogelijk voor te bereiden. Het maken van een filmpje: Wat wordt de boodschap; welke beelden zijn leuk, verrassend, inspirerend en overtuigend genoeg om te gebruiken; wat zal de jury triggeren? Na dit te hebben voltooid, de volgende stap: Hoe kan ik zoveel mogelijk stemmen verzamelen? Zoveel stemmen, dat ik bovenaan de lijst van mijn regio kom te staan en hiermee een plek verdien op één van de sleeën tijdens de Fjällräven Polar 2019.

Fjällräven Polar
Fjällräven Polar is mijn droom.

Een van de ondernomen acties was het reageren op de oproep die Edwin plaatste in zijn artikel. En zie hier mijn verhaal!

Stemmen

Na inschrijving kan er gestemd worden. De eerste stap is het delen van mijn inschrijving via Facebook. 1,2,3,4 stemmen. Jeetje dat gaat vlot. Maar bij het zien van andere aanmeldingen werd dat momentje van geluk snel geneutraliseerd. Er waren op dat moment reeds andere deelnemers met 600+ stemmen. Oké, niet in mijn regio maar toch… ‘The game is on!’

STEM MIJ NAAR DE FJÄLLRÄVEN POLAR 2019

Hierbij wil ik jullie dan ook vragen te stemmen op mij. Met jouw stem help je mij niet alleen dichterbij een ‘plek op de slee’ tijdens de Fjällräven Polar 2019, ook steun je hiermee de Stichting ZoekJeMee: Voor elke stem die ik ontvang maak ik €0,01 over. Mag ik deelnemen aan de Fjällräven Polar 2019? Dan zal ik dit bedrag verdubbelen. Alvast enorm bedankt voor jullie support!

De weg naar Fjällräven Polar 2019

Graag neem ik jullie mee in mijn weg naar in eerste instantie 13 december 2018. De laatste dag dat stemmen mogelijk is en waarna spoedig bekend zal worden of ik deelnemer zal zijn aan de Fjällräven Polar 2019, in april komend jaar.

Als ik mee ga dan zal daarvan vanzelfsprekend de verslagen en foto’s van mijn reis en de voorbereidingen met jullie delen op Mountainreporters.com en de gekoppelde social media.

‘Stay tuned!’

3 Reactie op “Fjällräven Polar 2019: Ik heb mij aangemeld”

 • Claire van der Werff
  Claire van der Werff
  16 november 2018 at 16:49

  Dank je wel, Edwin & Diederik!

 • Edwin Hagenouw
  Edwin Hagenouw
  16 november 2018 at 10:19

  Mijn stem heb je ook, Claire!

 • Diederik Stoorvogel
  Diederik Stoorvogel
  16 november 2018 at 09:18

  Voor je gestemd, al vast een fantastische reis toegewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Ga deze zomer naar Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties.

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer