Afgelopen week waren Maartje en ik op Bonaire om het eiland te verkennen voor Mountainreporters. Ondanks het woord ‘Mountain’ in onze naam hebben onze lezers en reporters natuurlijk niet alleen interesse in bergen. Ongerepte en pure natuur is onze passie. En dan helemaal als we er leuke en bijzondere activiteiten kunnen doen. Vandaar dat we de uitnodiging om het andere Bonaire te ontdekken vol enthousiasme aannamen.

Op de laatste dag van ons verblijf stonden we vroeg op om samen met onze gidsen Susan en Rolando vogels te gaan spotten. Een hele goede reden om de wekker om 6.00 uur te zetten. We werden namelijk om 7.00 uur verwacht in het zuiden van het eiland. In de omgeving van de mangrovebossen, waar we eerder hadden gevaren met een kajak.

Binnenkort kun je een uitgebreid verslag lezen van onze activiteiten op Bonaire. Nu alvast een fotoreportage van de buitengewone en veelal kleurrijke vogels die we tegenkwamen tijdens onze verkenningstochten met de vogelkenners in Kaminda Lac Wetlands.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Wil jij ook naar Bonaire? Kijk dan voor meer informatie op bonaireisland.com/nl/

Lees hier alle reisverhalen op Mountainreporters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.