Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Wereldreis Update:  Wij zijn in Patagonië in Argentinië

Door Sandy van de Craats

We zijn onderweg voor een ultieme wereldreis en maken de meest bijzondere avonturen mee met ons gezin. Helaas (of misschien gelukkig) hebben we zelden een goede internetverbinding. Maar gelukkig kunnen we je nu een video laten zien die we maakten van onze dagen in Patagonië in Argentinië. Wij waren in El Chaltén, Fitz Roy.

El Chaltén is gelegen in het nationaal park Los Glaciares, aan de voet van de Cerro Torre en de Cerro Chaltén, ook Cerro Fitzroy genoemd, een bergtop waarnaar het bergdorp genoemd is. Bron: Wikipedia

Dit zijn wij, de Van de Craats Familie.

Een gezin met een avontuurlijk reiskarakter

Wij zijn Edwin en Sandy en de passie voor het reizen gaat bij ons net iets verder. Wij houden van avontuurlijke reizen, heerlijk om te zwerven over de aardbol met de rugzak als ons enige bezit. Wij laten ons graag onderdompelen in verschillende culturen en wij staan even stil om de schoonheid van de aarde in ons op te nemen. Hiking, trekking, backpacken, bergen beklimmen, diepzeeduiken en skiën zijn activiteiten die als een rode draad door onze levens lopen. De komst van onze kinderen heeft ons niet weerhouden om te reizen. Integendeel! De kinderen zijn ook besmet met het reisvirus.

Dochter Shannon (11 jaar) heeft een avontuurlijk karakter en houdt van huttentochten door de bergen. Ze geniet van de chaos op de lokale markten en heeft een hoge mate van interesse in musea en culturele uitstapjes. Broertje Bryan (9 jaar) droomt om de Mount Everest te beklimmen. Hij vindt een klimbos voor watjes en hangt het liefst in zijn klimtuig in de touwen. Skiën is zíjn sport. Slangen? Daar moet hij niets hebben.


Lees hier de reisverhalen van alle reporters


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer