Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Wereldreis Update:  Wij zijn in Patagonië in Argentinië

Door Sandy van de Craats

We zijn onderweg voor een ultieme wereldreis en maken de meest bijzondere avonturen mee met ons gezin. Helaas (of misschien gelukkig) hebben we zelden een goede internetverbinding. Maar gelukkig kunnen we je nu een video laten zien die we maakten van onze dagen in Patagonië in Argentinië. Wij waren in El Chaltén, Fitz Roy.

El Chaltén is gelegen in het nationaal park Los Glaciares, aan de voet van de Cerro Torre en de Cerro Chaltén, ook Cerro Fitzroy genoemd, een bergtop waarnaar het bergdorp genoemd is. Bron: Wikipedia

Dit zijn wij, de Van de Craats Familie.

Een gezin met een avontuurlijk reiskarakter

Wij zijn Edwin en Sandy en de passie voor het reizen gaat bij ons net iets verder. Wij houden van avontuurlijke reizen, heerlijk om te zwerven over de aardbol met de rugzak als ons enige bezit. Wij laten ons graag onderdompelen in verschillende culturen en wij staan even stil om de schoonheid van de aarde in ons op te nemen. Hiking, trekking, backpacken, bergen beklimmen, diepzeeduiken en skiën zijn activiteiten die als een rode draad door onze levens lopen. De komst van onze kinderen heeft ons niet weerhouden om te reizen. Integendeel! De kinderen zijn ook besmet met het reisvirus.

Dochter Shannon (11 jaar) heeft een avontuurlijk karakter en houdt van huttentochten door de bergen. Ze geniet van de chaos op de lokale markten en heeft een hoge mate van interesse in musea en culturele uitstapjes. Broertje Bryan (9 jaar) droomt om de Mount Everest te beklimmen. Hij vindt een klimbos voor watjes en hangt het liefst in zijn klimtuig in de touwen. Skiën is zíjn sport. Slangen? Daar moet hij niets hebben.


Lees hier de reisverhalen van alle reporters


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer