Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Toch nog een nazomerreisje?

Door: Pauline van der Waal

Whoop, whoop! Vanaf 27 oktober mag je weer naar heel Griekenland en de Canarische Eilanden. Tot die tijd stonden de Griekse Eilanden op oranje, met uitzondering van het vasteland. Ook de Canarische Eilanden stonden, net als de rest van Spanje, op oranje.

Een stuk minder besmettingen

Vooral de Canarische Eilanden kwamen de afgelopen weken al veelvuldig in het nieuws, omdat ze graag hun reisadvies aangepast zagen. Er waren namelijk veel minder besmettingen dan in de rest van Europa op de eilanden die zo’n 115 kilometer voor de kust van Marokko liggen. Ook voor heel Griekenland geldt dat het aantal besmettingen flink is gedaald, waardoor het gehele land weer in de gele categorie ligt. Hoewel je dus weer naar deze landen mag reizen, geldt in Nederland natuurlijk nog steeds het advies om zo min mogelijk te reizen.

Lees hier meer over het reisadvies voor Spanje en Griekenland.

Nog meer wijzigingen

Naast dit goede nieuws zijn er ook weer aanpassingen te melden die minder positief zijn. Zo gaat Italië naar oranje, evenals Oostenrijk. Van dit laatste land was er al veel oranje gekleurd, maar nu gaat dat voor het hele land gelden. Tot slot gaat ook het noorden van Portugal naar oranje.

Lees meer over het reisadvies naar Italië, Oostenrijk en Portugal.

Bron: NOS

Hoofdfoto: Tenerife door Pauline van der Waal

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer