klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Toch nog een nazomerreisje?

Door: Pauline van der Waal

Whoop, whoop! Vanaf 27 oktober mag je weer naar heel Griekenland en de Canarische Eilanden. Tot die tijd stonden de Griekse Eilanden op oranje, met uitzondering van het vasteland. Ook de Canarische Eilanden stonden, net als de rest van Spanje, op oranje.

Een stuk minder besmettingen

Vooral de Canarische Eilanden kwamen de afgelopen weken al veelvuldig in het nieuws, omdat ze graag hun reisadvies aangepast zagen. Er waren namelijk veel minder besmettingen dan in de rest van Europa op de eilanden die zo’n 115 kilometer voor de kust van Marokko liggen. Ook voor heel Griekenland geldt dat het aantal besmettingen flink is gedaald, waardoor het gehele land weer in de gele categorie ligt. Hoewel je dus weer naar deze landen mag reizen, geldt in Nederland natuurlijk nog steeds het advies om zo min mogelijk te reizen.

Lees hier meer over het reisadvies voor Spanje en Griekenland.

Nog meer wijzigingen

Naast dit goede nieuws zijn er ook weer aanpassingen te melden die minder positief zijn. Zo gaat Italië naar oranje, evenals Oostenrijk. Van dit laatste land was er al veel oranje gekleurd, maar nu gaat dat voor het hele land gelden. Tot slot gaat ook het noorden van Portugal naar oranje.

Lees meer over het reisadvies naar Italië, Oostenrijk en Portugal.

Bron: NOS

Hoofdfoto: Tenerife door Pauline van der Waal

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer