Nederlandse man vermist na dag varen op het Iseomeer in Italië

Door: Karin Nijhof

In Italië wordt een Nederlandse man vermist nadat hij met zijn vrienden is gaan varen. De Nederlanders waren gaan varen op het Iseomeer in Italië. Het verhaal luidt dat de 30 jarige man uit Barneveld op een opblaasbare band zat die werd voortgetrokken door een motorboot. Hij viel volgens zijn vrienden in het water en kwam daarna niet meer boven.

Een nachtmerrie voor familie en vrienden

Het is een triest verhaal. De nog vermiste man was samen met zijn vrouw, kinderen en vrienden op vakantie in Italië. Voor hen is de vakantie veranderd in een grote nachtmerrie. Ook voor de ouders die een kampeerboerderij in Otterlo hebben is het onwerkelijk. Zij worden op de hoogte gehouden door hun schoondochter die nog in Italië verblijft. Nadat zij het bericht over de vermissing van hun zoon op Facebook hebben geplaatst stromen de steunbetuigingen binnen. Het broertje van de vermiste man is vandaag naar Italië vertrokken.

Zoekactie naar vermiste man

Naar de inwoner uit Barneveld is afgelopen woensdag op het Iseomeer gezocht met sonarapparatuur, een robot, duikers en een helikopter. Helaas is de Barnevelder nog niet gevonden. Daardoor is er weinig hoop meer op een goede afloop. Dit melden ook de plaatselijke kranten van Italië. De zoektocht wordt bemoeilijkt doordat de vrienden niet de precieze plek weten waar de man van de band af is gevallen. Daarnaast is het Iseomeer 150 meter diep en gevaarlijk door sterke stromingen. Op het Iseomeer is het vanwege de sterke stromingen verboden om met opblaasbare objecten in het water te gaan.

Bronnen: Telegraaf en AD | Foto: Pixabay.com


Lees hier meer over Italië


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer