klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Nederlandse man vermist na dag varen op het Iseomeer in Italië

Door: Karin Nijhof

In Italië wordt een Nederlandse man vermist nadat hij met zijn vrienden is gaan varen. De Nederlanders waren gaan varen op het Iseomeer in Italië. Het verhaal luidt dat de 30 jarige man uit Barneveld op een opblaasbare band zat die werd voortgetrokken door een motorboot. Hij viel volgens zijn vrienden in het water en kwam daarna niet meer boven.

Een nachtmerrie voor familie en vrienden

Het is een triest verhaal. De nog vermiste man was samen met zijn vrouw, kinderen en vrienden op vakantie in Italië. Voor hen is de vakantie veranderd in een grote nachtmerrie. Ook voor de ouders die een kampeerboerderij in Otterlo hebben is het onwerkelijk. Zij worden op de hoogte gehouden door hun schoondochter die nog in Italië verblijft. Nadat zij het bericht over de vermissing van hun zoon op Facebook hebben geplaatst stromen de steunbetuigingen binnen. Het broertje van de vermiste man is vandaag naar Italië vertrokken.

Zoekactie naar vermiste man

Naar de inwoner uit Barneveld is afgelopen woensdag op het Iseomeer gezocht met sonarapparatuur, een robot, duikers en een helikopter. Helaas is de Barnevelder nog niet gevonden. Daardoor is er weinig hoop meer op een goede afloop. Dit melden ook de plaatselijke kranten van Italië. De zoektocht wordt bemoeilijkt doordat de vrienden niet de precieze plek weten waar de man van de band af is gevallen. Daarnaast is het Iseomeer 150 meter diep en gevaarlijk door sterke stromingen. Op het Iseomeer is het vanwege de sterke stromingen verboden om met opblaasbare objecten in het water te gaan.

Bronnen: Telegraaf en AD | Foto: Pixabay.com


Lees hier meer over Italië


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer