Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Nederlandse man vermist na dag varen op het Iseomeer in Italië

Door: Karin Nijhof

In Italië wordt een Nederlandse man vermist nadat hij met zijn vrienden is gaan varen. De Nederlanders waren gaan varen op het Iseomeer in Italië. Het verhaal luidt dat de 30 jarige man uit Barneveld op een opblaasbare band zat die werd voortgetrokken door een motorboot. Hij viel volgens zijn vrienden in het water en kwam daarna niet meer boven.

Een nachtmerrie voor familie en vrienden

Het is een triest verhaal. De nog vermiste man was samen met zijn vrouw, kinderen en vrienden op vakantie in Italië. Voor hen is de vakantie veranderd in een grote nachtmerrie. Ook voor de ouders die een kampeerboerderij in Otterlo hebben is het onwerkelijk. Zij worden op de hoogte gehouden door hun schoondochter die nog in Italië verblijft. Nadat zij het bericht over de vermissing van hun zoon op Facebook hebben geplaatst stromen de steunbetuigingen binnen. Het broertje van de vermiste man is vandaag naar Italië vertrokken.

Zoekactie naar vermiste man

Naar de inwoner uit Barneveld is afgelopen woensdag op het Iseomeer gezocht met sonarapparatuur, een robot, duikers en een helikopter. Helaas is de Barnevelder nog niet gevonden. Daardoor is er weinig hoop meer op een goede afloop. Dit melden ook de plaatselijke kranten van Italië. De zoektocht wordt bemoeilijkt doordat de vrienden niet de precieze plek weten waar de man van de band af is gevallen. Daarnaast is het Iseomeer 150 meter diep en gevaarlijk door sterke stromingen. Op het Iseomeer is het vanwege de sterke stromingen verboden om met opblaasbare objecten in het water te gaan.

Bronnen: Telegraaf en AD | Foto: Pixabay.com


Lees hier meer over Italië


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer