ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Nederlandse man vermist na dag varen op het Iseomeer in Italië

Door: Karin Nijhof

In Italië wordt een Nederlandse man vermist nadat hij met zijn vrienden is gaan varen. De Nederlanders waren gaan varen op het Iseomeer in Italië. Het verhaal luidt dat de 30 jarige man uit Barneveld op een opblaasbare band zat die werd voortgetrokken door een motorboot. Hij viel volgens zijn vrienden in het water en kwam daarna niet meer boven.

Een nachtmerrie voor familie en vrienden

Het is een triest verhaal. De nog vermiste man was samen met zijn vrouw, kinderen en vrienden op vakantie in Italië. Voor hen is de vakantie veranderd in een grote nachtmerrie. Ook voor de ouders die een kampeerboerderij in Otterlo hebben is het onwerkelijk. Zij worden op de hoogte gehouden door hun schoondochter die nog in Italië verblijft. Nadat zij het bericht over de vermissing van hun zoon op Facebook hebben geplaatst stromen de steunbetuigingen binnen. Het broertje van de vermiste man is vandaag naar Italië vertrokken.

Zoekactie naar vermiste man

Naar de inwoner uit Barneveld is afgelopen woensdag op het Iseomeer gezocht met sonarapparatuur, een robot, duikers en een helikopter. Helaas is de Barnevelder nog niet gevonden. Daardoor is er weinig hoop meer op een goede afloop. Dit melden ook de plaatselijke kranten van Italië. De zoektocht wordt bemoeilijkt doordat de vrienden niet de precieze plek weten waar de man van de band af is gevallen. Daarnaast is het Iseomeer 150 meter diep en gevaarlijk door sterke stromingen. Op het Iseomeer is het vanwege de sterke stromingen verboden om met opblaasbare objecten in het water te gaan.

Bronnen: Telegraaf en AD | Foto: Pixabay.com


Lees hier meer over Italië


 

 

 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.