Fantastische aanbieding voor een verblijf in Val di Fiemme

Door: Pauline van der Waal | Val di Fiemme

Naar noord-Italië voor een geweldige prijs? Het prachtige Val di Fiemme biedt nu packages aan inclusief verblijf, wandelingen met een berggids en nog veel meer, vanaf €27,- per persoon per nacht! Dat kun je toch niet laten liggen?

Ontspannen op vakantie in Val di Fiemme

Val di Fiemme ligt in de Italiaanse Dolomieten. Een prachtige bestemming, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de pracht van de natuur. Je wandeling begint hier al zodra je na je ontbijt naar buiten stapt. Struin door de mooie dalen, wandel door groene alpenweides met de grillige toppen op de achtergrond, of klim naar grote hoogte. Alles kan!

Je gids neemt je op pad

Natuurlijk kun je zelf de goed aangegeven paden volgen, maar wandelen met een gids is zoveel meer. Hij of zij wijst je op bijzondere planten en dieren die je zelf mischien over het hoofd ziet, je hoort grappige weetjes over de streek en natuurlijk zie je de allermooiste routes die er zijn. Vergeet niet om regelmatig te stoppen en goed om je heen te kijken. Wat een waanzinnig mooie panorama’s hier in Val die Fiemme!

Package ‘Hiking the Peaks’

Wij zouden Val di Fiemme sowieso al aanraden, maar je kunt nu ook een geweldig package boeken. Hiermee beleef je voor een waanzinnig mooie prijs al het moois van Val di Fiemme. Je boekt al een package vanaf € 27,- per persoon per nacht! Hou je vast, want je krijgt dan het volgende:

  • Nacht in bed and breakfast (soms zelfs met half pension)
  • De Fiemme Guest Card. Hiermee reis je gratis met met OV en betaal je slechts eenmalig € 7,- extra voor de liften. Je mag dan tijdens je verblijf de liften en gondels één keer per dag op één locatie gebruiken. (Kijk voor de exacte voorwaarden en nog meer voordeel op de site)
  • Wandeltocht met een berggids (dagtocht!)
  • Wandelkaart
  • Korting op wellness
  • En nog veel meer!

Meer informatie over het package en boeken kan via de website van Val di Fiemme. Let op: je kunt boeken voor trips tot 4 oktober 2020. Als je meer van het fietsen bent, kun je trouwens ook een Biking Package aanschaffen.

Veilig op reis in Val di Fiemme

Deze zomer is reizen anders dan anders en moeten we rekening houden met de restricties door corona. De Covid-19-maatregelen en -bijzonderheden worden up-to-date gehouden op de Safetypagina van Val di Fiemme.

Meer over Val di Fiemme

Voor het ultieme vakantiegevoel ga je naar Val di Fiemme in de Dolomieten. Hier vind je ook nog eens ’the best of both worlds’, want Val di Fiemme is een heerlijke mix van de Alpen én Italië.
De afstand vanaf Utrecht is ongeveer 1050 km. Je rijdt via de snelweg naar Bolzano en direct daarna sla je bij Egna-Neumarkt Ora-Auer af. Een half uurtje verder ligt Val di Fiemme.

Meer informatie over package Hiking the Peaks

Alle foto’s: Apt Val di Fiemme – Gaia Panozzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.