Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Sinds vrijdag toerisme Malta weer opgestart

Maaike de Vries

Vorige week kondigde de overheid van Malta aan het toerisme weer langzaamaan op te gaan starten.
Ze doen dit geleidelijk en in twee fases.

Afgelopen vrijdag, 22 mei, startte fase één. Hierbij is het binnenlandse toerisme tussen Malta en Gozo opgestart. Restaurants, buitenzwembaden, hotels en appartementen hebben hun deuren weer geopend! Uiteraard gelden hiervoor duidelijke protocollen en regels.

De volgende fase richt zich op het internationale toerisme. Momenteel is de luchthaven enkel nog geopend voor repatriërings- en vrachtvluchten.
Maar, inmiddels zijn de voorbereidingen om de luchthaven te openen voor toeristische vluchten volop bezig. Welke toeristische vluchten er aan mogen komen en per wanneer, is afhankelijk van de toestand in het land van herkomst.

Voor de medewerkers in het toerisme is dit enorm goed nieuws! Maar, het vraagt ook om veel verandering en aanpassingsvermogen. Daarom heeft de Malta Tourism Authority bekend gemaakt dat zij vijf miljoen euro uittrekken voor e-learnings. Op deze  manier kunnen de duizenden medewerkers online cursussen volgen die hen voorbereiden op de start van het toerisme.

Meer informatie? Kijk dan op de website van Visit Malta.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer