klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Sinds vrijdag toerisme Malta weer opgestart

Maaike de Vries

Vorige week kondigde de overheid van Malta aan het toerisme weer langzaamaan op te gaan starten.
Ze doen dit geleidelijk en in twee fases.

Afgelopen vrijdag, 22 mei, startte fase één. Hierbij is het binnenlandse toerisme tussen Malta en Gozo opgestart. Restaurants, buitenzwembaden, hotels en appartementen hebben hun deuren weer geopend! Uiteraard gelden hiervoor duidelijke protocollen en regels.

De volgende fase richt zich op het internationale toerisme. Momenteel is de luchthaven enkel nog geopend voor repatriërings- en vrachtvluchten.
Maar, inmiddels zijn de voorbereidingen om de luchthaven te openen voor toeristische vluchten volop bezig. Welke toeristische vluchten er aan mogen komen en per wanneer, is afhankelijk van de toestand in het land van herkomst.

Voor de medewerkers in het toerisme is dit enorm goed nieuws! Maar, het vraagt ook om veel verandering en aanpassingsvermogen. Daarom heeft de Malta Tourism Authority bekend gemaakt dat zij vijf miljoen euro uittrekken voor e-learnings. Op deze  manier kunnen de duizenden medewerkers online cursussen volgen die hen voorbereiden op de start van het toerisme.

Meer informatie? Kijk dan op de website van Visit Malta.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer