Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geweldig aanbod voor reisschrijvers en influencers: Digital Nomad Village op Madeira

Door Edwin Hagenouw | 22 januari 2021

Toen vorig jaar legioenen kantoormedewerkers vanuit huis naar hun werk werden gestuurd, werd een nieuwe generatie Digital Nomads geboren. Reislustige schrijvers, fotografen en influencers brachten hun langgekoesterde wens in vervulling en verlieten de lage landen. Reizend en verblijvend in het buitenland creëerden ze een nieuw leven. De perfecte combinatie voor iedereen die van avontuur en afwisseling houdt.

Landen over de hele wereld speelden hierop in door visumprogramma’s voor lang verblijf te lanceren die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse werkers. Portugal tilt dit naar een hoger niveau. De Portugese archipel Madeira creëert een Digital Nomad Village.

Digital Nomads Madeira is een project dat plaats biedt aan maximaal honderd buitenlandse werknemers in de stad Ponta do Sol, waar slechts 8.200 inwoners wonen.

Fase 1

Fase één van het project start op 1 februari en duurt tot en met 30 juni 2021. Deelnemers krijgen een gratis werkruimte met een bureau en stoel, toegang tot een Slack-community en gratis internet van 8:00 tot 22:00 uur dagelijks in het John dos Passos Cultureel Centrum in het dorp. Ook worden er evenementen en activiteiten georganiseerd voor de digitale nomaden. Dit is om de verbinding tussen deelnemers en de lokale gemeenschap zullen vergemakkelijken.

Het project is een gezamenlijke inspanning van de regionale regering van Madeira, Startup Madeira en digital nomad Gonçalo Hall. Het doel is om de lokale gemeenschap te helpen profiteren van de impact die een dergelijk initiatief zal hebben. Als alles goed gaat in fase één, volgt een tweede project op Madeira en op diverse andere natuurlijke plekken in Portugal.

Wil je werken in Digital Nomad Village dan moet je ten minste een maand in Ponta do Sol blijven. Bezoek de website van Digital Nomads Madeira voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer