Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Geweldig aanbod voor reisschrijvers en influencers: Digital Nomad Village op Madeira

Door Edwin Hagenouw | 22 januari 2021

Toen vorig jaar legioenen kantoormedewerkers vanuit huis naar hun werk werden gestuurd, werd een nieuwe generatie Digital Nomads geboren. Reislustige schrijvers, fotografen en influencers brachten hun langgekoesterde wens in vervulling en verlieten de lage landen. Reizend en verblijvend in het buitenland creëerden ze een nieuw leven. De perfecte combinatie voor iedereen die van avontuur en afwisseling houdt.

Landen over de hele wereld speelden hierop in door visumprogramma’s voor lang verblijf te lanceren die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse werkers. Portugal tilt dit naar een hoger niveau. De Portugese archipel Madeira creëert een Digital Nomad Village.

Digital Nomads Madeira is een project dat plaats biedt aan maximaal honderd buitenlandse werknemers in de stad Ponta do Sol, waar slechts 8.200 inwoners wonen.

Fase 1

Fase één van het project start op 1 februari en duurt tot en met 30 juni 2021. Deelnemers krijgen een gratis werkruimte met een bureau en stoel, toegang tot een Slack-community en gratis internet van 8:00 tot 22:00 uur dagelijks in het John dos Passos Cultureel Centrum in het dorp. Ook worden er evenementen en activiteiten georganiseerd voor de digitale nomaden. Dit is om de verbinding tussen deelnemers en de lokale gemeenschap zullen vergemakkelijken.

Het project is een gezamenlijke inspanning van de regionale regering van Madeira, Startup Madeira en digital nomad Gonçalo Hall. Het doel is om de lokale gemeenschap te helpen profiteren van de impact die een dergelijk initiatief zal hebben. Als alles goed gaat in fase één, volgt een tweede project op Madeira en op diverse andere natuurlijke plekken in Portugal.

Wil je werken in Digital Nomad Village dan moet je ten minste een maand in Ponta do Sol blijven. Bezoek de website van Digital Nomads Madeira voor meer informatie.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer