klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geweldig aanbod voor reisschrijvers en influencers: Digital Nomad Village op Madeira

Door Edwin Hagenouw | 22 januari 2021

Toen vorig jaar legioenen kantoormedewerkers vanuit huis naar hun werk werden gestuurd, werd een nieuwe generatie Digital Nomads geboren. Reislustige schrijvers, fotografen en influencers brachten hun langgekoesterde wens in vervulling en verlieten de lage landen. Reizend en verblijvend in het buitenland creëerden ze een nieuw leven. De perfecte combinatie voor iedereen die van avontuur en afwisseling houdt.

Landen over de hele wereld speelden hierop in door visumprogramma’s voor lang verblijf te lanceren die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse werkers. Portugal tilt dit naar een hoger niveau. De Portugese archipel Madeira creëert een Digital Nomad Village.

Digital Nomads Madeira is een project dat plaats biedt aan maximaal honderd buitenlandse werknemers in de stad Ponta do Sol, waar slechts 8.200 inwoners wonen.

Fase 1

Fase één van het project start op 1 februari en duurt tot en met 30 juni 2021. Deelnemers krijgen een gratis werkruimte met een bureau en stoel, toegang tot een Slack-community en gratis internet van 8:00 tot 22:00 uur dagelijks in het John dos Passos Cultureel Centrum in het dorp. Ook worden er evenementen en activiteiten georganiseerd voor de digitale nomaden. Dit is om de verbinding tussen deelnemers en de lokale gemeenschap zullen vergemakkelijken.

Het project is een gezamenlijke inspanning van de regionale regering van Madeira, Startup Madeira en digital nomad Gonçalo Hall. Het doel is om de lokale gemeenschap te helpen profiteren van de impact die een dergelijk initiatief zal hebben. Als alles goed gaat in fase één, volgt een tweede project op Madeira en op diverse andere natuurlijke plekken in Portugal.

Wil je werken in Digital Nomad Village dan moet je ten minste een maand in Ponta do Sol blijven. Bezoek de website van Digital Nomads Madeira voor meer informatie.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer