Op 4 februari 2022 ging in hotel Portixol een nieuw seizoen voor genieters van start. Terwijl we in Midden-Europa nog af te rekenen hebben met herfstweer en koude, hangt in Mallorca, een van Europa’s populaire vakantie-eilanden, de lente al in de lucht. Geniet nu al van zorgeloosheid, zon en zee, trektochten, wandelingen en fietstochten. Ingebed in een prachtig landschap nodigen talloze golfbanen je uit voor een mooie ronde. Hier vind je sport en ontspanning in de zeebries, milde temperaturen, kunst, gastronomie en cultuur: allemaal dingen die ons leven mooi maken. 

Hotel Portixol is opnieuw geopend, net als het daarbij horende gastronomische restaurant. Dit buitengewone boetiekhotel met slechts 25 kamers is gelegen in de luxewijk van Palma en staat hoog aangeschreven bij reizigers die het extravagante en bijzondere op prijs stellen. De hotelpartners Landström bewijzen dat ze er een handje van weg hebben om smaakvolle interieurs te creëren.

Insidertip voor een heerlijke time-out

Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel. De kamers worden opgesmukt met interieurobjecten van het merk Contain: twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties. Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel, waarbij altijd de “insidertips” van de kunst- en designscene in het oog worden gehouden.

En zo schitteren het restaurant, de bar en het terras niet alleen met hun culinaire hoogstandjes, maar ook met de architectonische vormgeving. Aan het exclusieve buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee sluit een elegante SPA aan. Via de strandpromenade bereik je met de fiets of te voet het stadsleven van Palma de Mallorca. Rustig gelegen in de haven van Portixol en toch maar op een steenworp van het bruisende stadsleven van Palma: hotel Portixol is een “insidertip” voor een heerlijke time-out.

Carrer de la Sirena, 27    07006 Palma de Mallorca    Spanien Telefon +34/971/271800  E-Mail hotel@portixol.com  Link www.portixol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.