klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

For Instagrammers only

Door: Edwin Hagenouw

Dit is een duidelijk sign of the times. Reisaanbieder Corendon komt met een reis speciaal gericht op het maken van de allermooiste plaatjes voor je Instagram account. Helaas heb je niet veel keus qua bestemming, want de reis gaat naar Turkije of Turkije. Juist een land dat momenteel, door de lastige politieke situatie, nou niet echt in een bijzonder positief daglicht staat van de West-Europese reiziger.

Instagram
Ook een mooi Instagrammable plekje, maar dan in Zweden.

Maar wie weet, de meest actieve Instagrammers zitten natuurlijk in de doelgroep onder de 25 jaar en hebben vaak een wat krappere beurs. De reis kost namelijk slechts 339 eurootjes. Let wel, dan moet je – om al die perfecte Instagramspots te kunnen bezoeken – nog een extra excursiepakketje van 59 euro bij boeken..

Zo prijst Corendon de reis aan. Klinkt in marketingtaal nog best wel lekker, moet ik toegeven. “We hebben speciaal voor deze rondreis de meest fotogenieke plekken van Turkije geselecteerd. Fascinerende culturele highlights en fantastisch mooie natuur zorgen voor de nodige, al dan niet jaloersmakende foto’s. Denk: indrukwekkende grotten, spectaculaire watervallen, adembenemende landschappen en zeldzame natuurverschijnselen.”

Free publicity

Wat denk jij, is dit serieus of denkt Corendon op deze manier eenvoudig free publicity te krijgen in de media? Dat laatste is ze in ieder geval gelukt met dit mini-artikel op Mountainreporters.


Doe ook eens mee met de winacties van Mountainreporters: klik hier


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer