ADVERTENTIE
Advertentie

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

For Instagrammers only

Door: Edwin Hagenouw

Dit is een duidelijk sign of the times. Reisaanbieder Corendon komt met een reis speciaal gericht op het maken van de allermooiste plaatjes voor je Instagram account. Helaas heb je niet veel keus qua bestemming, want de reis gaat naar Turkije of Turkije. Juist een land dat momenteel, door de lastige politieke situatie, nou niet echt in een bijzonder positief daglicht staat van de West-Europese reiziger.

Instagram
Ook een mooi Instagrammable plekje, maar dan in Zweden.

Maar wie weet, de meest actieve Instagrammers zitten natuurlijk in de doelgroep onder de 25 jaar en hebben vaak een wat krappere beurs. De reis kost namelijk slechts 339 eurootjes. Let wel, dan moet je – om al die perfecte Instagramspots te kunnen bezoeken – nog een extra excursiepakketje van 59 euro bij boeken..

Zo prijst Corendon de reis aan. Klinkt in marketingtaal nog best wel lekker, moet ik toegeven. “We hebben speciaal voor deze rondreis de meest fotogenieke plekken van Turkije geselecteerd. Fascinerende culturele highlights en fantastisch mooie natuur zorgen voor de nodige, al dan niet jaloersmakende foto’s. Denk: indrukwekkende grotten, spectaculaire watervallen, adembenemende landschappen en zeldzame natuurverschijnselen.”

Free publicity

Wat denk jij, is dit serieus of denkt Corendon op deze manier eenvoudig free publicity te krijgen in de media? Dat laatste is ze in ieder geval gelukt met dit mini-artikel op Mountainreporters.


Doe ook eens mee met de winacties van Mountainreporters: klik hier


 

Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.