Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Klein maar fijn en oh zo retro: Happier Camper HC1

Door Thiery Thielemans

Ben je op zoek naar een lichtgewicht caravan met een retro uitstraling? Dan is de Happier Camper HC1 misschien wel het caravannetje van jouw dromen. De aaibaarheidsfactor van deze caravan is enorm hoog en je zal er zeker de blits mee maken in binnen- en buitenland.

HC1
Happier Camper HC1

EEN VW-BUSJE MAAR DAN ANDERS

De HC1 is geïnspireerd op het alom bekende Volkswagen busje; Retro, vrolijk gekleurd en met gestroomlijnde rondingen. Haar body is gemaakt van ultra lichtgewicht fiberglass materiaal en ze weegt nog geen 500 kilo. Het interieur is modulair en daardoor is de HC1 heel veelzijdig te gebruiken. Ze is ingericht met allerlei losse kubussen die je bijvoorbeeld overdag als buitenterras kan gebruiken en ’s avonds maak je er zo een heerlijk bed van.

HC1
Met de kubussen maak je zo een gezellig terras

ZEVEN VROLIJKE KLEUREN EN JE EIGEN ONTWERP IN 3D

De Happier Camper HC1 is te bestellen in maar liefst zeven vrolijke kleuren en op de website kan je in 3D zelf je ideale HC1 samenstellen. Wil je een kubus meer of minder of heb je er graag een uitgebreide buitenkeuken bij? Dat kan! De HC1 wordt gemaakt zoals jij dat wil. Hoe fijn is dat?!

HC1
De HC1 in het donker

DEUR EN GROTE ACHTERKLEP

De HC1 heeft niet alleen een deur maar ook nog eens een grote achterklep waardoor je er met een voortent in stijl een nóg mooier paleisje op wielen van kan maken. Zie het al voor je? Zwoele zomeravonden in de bergen of aan het water? Met de Happier Camper HC1 gaat dat helemaal goed komen hoor.

HC1
Een nóg groter paleisje op wielen met de Happier Camper voortent

WAT KOST DAT NOU?

Ben je na deze introductie van de HC1, net als ik, stiekem al een beetje verliefd? Dan wil je natuurlijk ook graag weten wat dit schattige droomcaravannetje kost. Je hebt je eigen Happier Camper vanaf een kleine € 17.000,-. Wil je meer info of direct bestellen? Klik dan hier.

HC1
Zwoele zomeravonden met de Happier Camper HC1 aan zee. Wij zien het wel zitten!

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer