Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Win ‘De Onzichtbaren’, een bijzondere roman over Noorwegen

Door Edwin Hagenouw | Hoofdredacteur Mountainreporters

Op een eiland vlak voor de adembenemende kust van Noorwegen groeit Ingrid Barrøy op. Het ruwe eilandleven verloopt volgens zijn eigen wetten, met zware winters en heldere zomers. Een leven dat, net als het landschap zelf, van een grootse, broze schoonheid is, met in de verte de rest van de wereld.

‘Roy Jacobsen op zijn allerbest. Een onmisbare roman.’ Dagbladet

Ingrids vader droomt ervan een kade te bouwen die hen verbindt met het vasteland, maar zo dicht bij de rest van de wereld zijn blijft niet zonder gevolgen. Haar moeder heeft haar eigen dromen: meer kinderen, een kleiner eiland, een ander leven. En er blijft altijd één vraag die Ingrid haar nooit mag stellen.

ONZICHTBAREN

Wanneer Ingrid oud genoeg is, wordt ze naar het vasteland gestuurd om voor een van de rijke families aan de kust te werken. Maar dan gebeurt er iets tragisch en moet ze noodgedwongen terugkeren naar de plek die ze dacht achter zich gelaten te hebben.

DE ONZICHTBAREN IS EEN PRACHTIGE, ONTROERENDE ROMAN. DOOR DE HAND VAN DE MEESTER WORDT EEN GEWOON MENSENLEVEN IN IETS GROOTS VERANDERD.’ VERDENS GANG

Roy Jacobsen (Oslo, 1954) schrijft romans, korte verhalen en kinderboeken en wordt gezien als een van de belangrijkste auteurs uit Noorwegen. De onzichtbaren wordt in meer dan twintig landen vertaald en stond op de shortlist van de Man Booker International Prize en de International Dublin Literary Award.

Gebonden | 272 pag. | € 21,99 | ISBN: 978 94 031 9660 2 | Ook verkrijgbaar als ebook

Oorspronkelijke titel: De usynlige | Vertaling: Paula Stevens

Omslagontwerp: Moker Ontwerp | Auteursfoto: Agnete Brun

‘Een modern meesterwerk. Dit is de kern van de Noorse literatuur.’ Klassekampen


WIN-ACTIE: WIN ‘DE ONZICHTBAREN’

Samen met uitgeverij De Bezige Bij verloten we een exemplaar van het boek ‘De Onzichtbaren’ onder de deelnemers aan deze win-actie.

Wat moet je hiervoor doen? Gewoon even dit artikel delen op Facebook (klik hier) en de Facebookpagina van Mountainreporters liken. De loting zal plaatsvinden op 15 juni 2020. Succes!


DOE OOK MEE MET ONZE ANDERE WIN-ACTIES


één reactie op “Win ‘De Onzichtbaren’, een bijzondere roman over Noorwegen”

  • Inge
    7 juni 2020 at 14:12

    Ik doe graag mee 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer