ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

WINACTIE: Maak kans op de thriller RÄV van Tjeerd Langstraat

Door Edwin Hagenouw | Hoofdredacteur Mountainreporters

Tjeerd Langstraat is misschien wel de beste vaderlandse thriller auteur van dit moment.  Geboren en getogen in Rotterdam. Zijn passie voor schrijven ontstond al op de basisschool, maar kwam pas echt tot bloei op de middelbare school bij de lessen Nederlands van meneer Both en later meneer Bakker. Nederlands docenten van de oude stempel die zijn sluimerende liefde voor verhalende taal ten volle tot bloei hebben gebracht. In een ver verleden studeerde Tjeerd de inspirerende vakken bedrijfseconomie en cultuurwetenschappen.

Reisjournalistiek

Vanwege zijn liefde voor snowboarden, outdoor sport en reizen is hij als vanzelfsprekend in de reisjournalistiek terecht gekomen, waarbij hij regelmatig de uitstap maakte naar het maken van human interest verhalen en conflictreportages (Operatie Cast Lead, Israël & Palestijnse gebieden).

Winactie

Als eigenaar van Reisschrijvers Media ben ik buitengewoon enthousiast dat Tjeerd sinds dit jaar als reporter verhalen schrijft voor onze reiswebsites Snowrepublic.nl (profiel Tjeerd) en Mountainreporters. Om dit te vieren bieden we jou nu de mogelijkheid om de thriller RÄV te winnen.

Om mee te doen hoef je alleen maar even onze Facebookpagina te liken (klik hier) en dit artikel te delen op Facebook (klik hier). Makkelijker konden we het niet maken.

Deze win-actie loopt tot 1 juni 2020

RÄV: Flarden van gruwelijke snuff movies vinden hun weg naar een groot online publiek. Ogenschijnlijk hebben de films niets met elkaar te maken, totdat blijkt dat de moorden religieus geïnspireerd zijn en bepaalde overeenkomsten vertonen.

 

Een internationaal team van rechercheurs probeert de sluwe, onbekende initiator van deze opzienbarende moorden op te sporen. Onkunde over het mysterieuze dark web, onwetendheid over de religieuze motieven en slechte communicatie zorgen voor een race tegen de klok.

 

‘Zou jij het ultieme offer brengen? Zou jij je zoon offeren?’

Komt de verlossing op tijd?

RÄV is genomineerd voor de Alice Indie Boekprijs 2019 – Beste Indie-boek (vakjury)

RÄV Tjeerd Langstraat
Jij kunt Räv van Tjeerd Langstraat winnen.

Koop de boeken van Tjeerd Langstraat met korting

Speciaal voor lezers van Mountainreporters heeft Tjeerd een kortingscode aangemaakt. Met deze code (‘MR10’) bestel je de boeken RÄV, Eeuwig Donker en Villa Gladiola. Met deze code ‘MR10’ krijg je dan 10% korting op die drie boeken (los te koop of alle drie als bundel). Deze code is geldig tot en met 31 juli 2020.

Alle drie de boeken zij te bestellen op de site van Jalapeño Books en je ontvangt altijd een gesigneerd exemplaar!


LEES OOK DE VERHALEN VAN TJEERD OP MOUNTAINREPORTERS


 

 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.