Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Bruggen slaan tussen mensen. Dat doe je toch met bergen…?

Door Hilde Evens

Reizen is ontdekken en beleven. Voor velen kan het ook ontroerend zijn. De meest prachtige natuurtaferelen kunnen je gerust uit je sokken blazen.  Maar wat als je erover schrijft en anderen erdoor inspireert… Hoe voelt het als mountainreporter om lezers nieuwe avonturen te laten opzoeken en wereldwijd reisvreugde te verdelen ….

Na mijn reis in Oostenrijk schreef ik een spannend verhaal dat over de grenzen heen gelezen werd. Ik schreef hoe beangstigend het is om over een lange brug van 405 meter te wandelen. Een brug die ze in Reutte geslagen hebben, en die tal van knikkende knieën doorheen de tijd gedragen heeft.

Ik dacht, laat me een beetje leesgenot brengen, de lezers zullen me vast een held vinden. Geen haar op mijn hoofd had kunnen voorspellen dat ik de weken erna nog steeds overstelpt werd door foto’s van allemaal gelukkige helden ….

Het ontroerde mij op zijn beurt, want wat is er voor een schrijver mooiers dan een brug te kunnen slaan tussen mensen en intens reisgeluk op een eenvoudige manier te verspreiden …

Ben jij ook een held?

Ben jij ook een van de helden die deze brug heeft bedwongen? Stuur je foto’s naar edwin@mountainreporters.com en wie weet ben jij binnenkort ook een klein beetje beroemd. Net als de helden hierboven.

Lees hier alle verhalen van reporter Hilde Evens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer