Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Bruggen slaan tussen mensen. Dat doe je toch met bergen…?

Door Hilde Evens

Reizen is ontdekken en beleven. Voor velen kan het ook ontroerend zijn. De meest prachtige natuurtaferelen kunnen je gerust uit je sokken blazen.  Maar wat als je erover schrijft en anderen erdoor inspireert… Hoe voelt het als mountainreporter om lezers nieuwe avonturen te laten opzoeken en wereldwijd reisvreugde te verdelen ….

Na mijn reis in Oostenrijk schreef ik een spannend verhaal dat over de grenzen heen gelezen werd. Ik schreef hoe beangstigend het is om over een lange brug van 405 meter te wandelen. Een brug die ze in Reutte geslagen hebben, en die tal van knikkende knieën doorheen de tijd gedragen heeft.

Ik dacht, laat me een beetje leesgenot brengen, de lezers zullen me vast een held vinden. Geen haar op mijn hoofd had kunnen voorspellen dat ik de weken erna nog steeds overstelpt werd door foto’s van allemaal gelukkige helden ….

Het ontroerde mij op zijn beurt, want wat is er voor een schrijver mooiers dan een brug te kunnen slaan tussen mensen en intens reisgeluk op een eenvoudige manier te verspreiden …

Ben jij ook een held?

Ben jij ook een van de helden die deze brug heeft bedwongen? Stuur je foto’s naar edwin@mountainreporters.com en wie weet ben jij binnenkort ook een klein beetje beroemd. Net als de helden hierboven.

Lees hier alle verhalen van reporter Hilde Evens

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Bergsportdag

Je vakantie start op de Bergsportdag

Deze zomer naar de bergen? Kom dan naar de Bergsportdag, 17 maart in het NBC Nieuwegein. Een dag met een uitgebreid programma vol inspirerende sprekers en lezingen, leerzame workshops, de mooiste hikes en het nieuwste materiaal. Dé perfecte voorbereiding voor jouw volgende avontuur. Lees meer