klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Bruggen slaan tussen mensen. Dat doe je toch met bergen…?

Door Hilde Evens

Reizen is ontdekken en beleven. Voor velen kan het ook ontroerend zijn. De meest prachtige natuurtaferelen kunnen je gerust uit je sokken blazen.  Maar wat als je erover schrijft en anderen erdoor inspireert… Hoe voelt het als mountainreporter om lezers nieuwe avonturen te laten opzoeken en wereldwijd reisvreugde te verdelen ….

Na mijn reis in Oostenrijk schreef ik een spannend verhaal dat over de grenzen heen gelezen werd. Ik schreef hoe beangstigend het is om over een lange brug van 405 meter te wandelen. Een brug die ze in Reutte geslagen hebben, en die tal van knikkende knieën doorheen de tijd gedragen heeft.

Ik dacht, laat me een beetje leesgenot brengen, de lezers zullen me vast een held vinden. Geen haar op mijn hoofd had kunnen voorspellen dat ik de weken erna nog steeds overstelpt werd door foto’s van allemaal gelukkige helden ….

Het ontroerde mij op zijn beurt, want wat is er voor een schrijver mooiers dan een brug te kunnen slaan tussen mensen en intens reisgeluk op een eenvoudige manier te verspreiden …

Ben jij ook een held?

Ben jij ook een van de helden die deze brug heeft bedwongen? Stuur je foto’s naar edwin@mountainreporters.com en wie weet ben jij binnenkort ook een klein beetje beroemd. Net als de helden hierboven.

Lees hier alle verhalen van reporter Hilde Evens

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer