ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Bruggen slaan tussen mensen. Dat doe je toch met bergen…?

Door Hilde Evens

Reizen is ontdekken en beleven. Voor velen kan het ook ontroerend zijn. De meest prachtige natuurtaferelen kunnen je gerust uit je sokken blazen.  Maar wat als je erover schrijft en anderen erdoor inspireert… Hoe voelt het als mountainreporter om lezers nieuwe avonturen te laten opzoeken en wereldwijd reisvreugde te verdelen ….

Na mijn reis in Oostenrijk schreef ik een spannend verhaal dat over de grenzen heen gelezen werd. Ik schreef hoe beangstigend het is om over een lange brug van 405 meter te wandelen. Een brug die ze in Reutte geslagen hebben, en die tal van knikkende knieën doorheen de tijd gedragen heeft.

Ik dacht, laat me een beetje leesgenot brengen, de lezers zullen me vast een held vinden. Geen haar op mijn hoofd had kunnen voorspellen dat ik de weken erna nog steeds overstelpt werd door foto’s van allemaal gelukkige helden ….

Het ontroerde mij op zijn beurt, want wat is er voor een schrijver mooiers dan een brug te kunnen slaan tussen mensen en intens reisgeluk op een eenvoudige manier te verspreiden …

Ben jij ook een held?

Ben jij ook een van de helden die deze brug heeft bedwongen? Stuur je foto’s naar edwin@mountainreporters.com en wie weet ben jij binnenkort ook een klein beetje beroemd. Net als de helden hierboven.

Lees hier alle verhalen van reporter Hilde Evens

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.