Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Gratis accommodatie door middel van woningruil

Door: Karin Nijhof

Iedereen kent de app Tinder inmiddels wel. Ontstaan in 2012 en bedoeld als datingapp. Swipe je naar links dan ben je niet geïnteresseerd, naar rechts dan ben je wel geïnteresseerd en verschijnt er een hartje. Heeft degene ook naar rechts geswiped voor jou dan heb je een match en kun je met elkaar chatten. Er zijn tegenwoordig veel variaties op deze app bedacht.

Er is nu toch wel een hele toffe variant bedacht: De Holiday Swap. Dit is de Tinder-actige app, maar dan voor een gratis accommodatie. Zo kun je de hele wereld over en overnacht je gratis op hele toffe plekken. Misschien ontmoet jij daar wel je prins (of prinses) op het witte paard.

“met de holiday swap app kun je op hele toffe plekken slapen”

Holiday Swap

De Holiday Swap, het klinkt een beetje ingewikkeld. Maar de werking van de app lijkt sterk op Tinder. Je maakt eerst een account aan in de app. Daar vul je informatie in met betrekking tot je woonsituatie. Er worden ook foto’s van je huis gevraagd en je kunt er een tekst van 500 woorden in zetten. Kortom, promoot je eigen woning goed. Daarna is het tijd om te matchen. Zonder match geen woningruil. Een match krijg je net als bij Tinder door te swipen. Naar links is niet geïnteresseerd, naar rechts wel. En dan maar hopen dat iemand anders jouw huis naar rechts swiped en er dus een woningmatch ontstaat waardoor er gratis een tijdelijk woningruil kan plaats vinden.

Holiday Swap app in 40 landen en in 6 continenten

De keuze is reuze. Want de Holiday Swap app is maar liefst in 40 landen en in 6 continenten beschikbaar. Overzichtelijk is de app ook. Elke match wordt op een digitale kaart gezet en zo kun je al je matches zien. In welk land vind jij je match en slaap jij gratis in andermans huis?

“de Holiday Swap app is maar liefst in 40 landen en in 6 continenten beschikbaar”

Misschien overnacht je hier wel gratis met de Holiday Swap app
Misschien overnacht je wel gratis in Venetië met de Holiday Swap app

Betrouwbaarheid Holiday Swap

Hoe betrouwbaar de Holiday Swap app is, is bij mij niet bekend. Helaas heb ik er nog geen recensies over gelezen. Laat het ons weten indien jij al een woningruil via deze app hebt gehad!

bron: www.columbusmagazine.nl | foto’s: www.pixabay.nl


Lees hier alles over de leukste outdoorbestemmingen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer