klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Gratis accommodatie door middel van woningruil

Door: Karin Nijhof

Iedereen kent de app Tinder inmiddels wel. Ontstaan in 2012 en bedoeld als datingapp. Swipe je naar links dan ben je niet geïnteresseerd, naar rechts dan ben je wel geïnteresseerd en verschijnt er een hartje. Heeft degene ook naar rechts geswiped voor jou dan heb je een match en kun je met elkaar chatten. Er zijn tegenwoordig veel variaties op deze app bedacht.

Er is nu toch wel een hele toffe variant bedacht: De Holiday Swap. Dit is de Tinder-actige app, maar dan voor een gratis accommodatie. Zo kun je de hele wereld over en overnacht je gratis op hele toffe plekken. Misschien ontmoet jij daar wel je prins (of prinses) op het witte paard.

“met de holiday swap app kun je op hele toffe plekken slapen”

Holiday Swap

De Holiday Swap, het klinkt een beetje ingewikkeld. Maar de werking van de app lijkt sterk op Tinder. Je maakt eerst een account aan in de app. Daar vul je informatie in met betrekking tot je woonsituatie. Er worden ook foto’s van je huis gevraagd en je kunt er een tekst van 500 woorden in zetten. Kortom, promoot je eigen woning goed. Daarna is het tijd om te matchen. Zonder match geen woningruil. Een match krijg je net als bij Tinder door te swipen. Naar links is niet geïnteresseerd, naar rechts wel. En dan maar hopen dat iemand anders jouw huis naar rechts swiped en er dus een woningmatch ontstaat waardoor er gratis een tijdelijk woningruil kan plaats vinden.

Holiday Swap app in 40 landen en in 6 continenten

De keuze is reuze. Want de Holiday Swap app is maar liefst in 40 landen en in 6 continenten beschikbaar. Overzichtelijk is de app ook. Elke match wordt op een digitale kaart gezet en zo kun je al je matches zien. In welk land vind jij je match en slaap jij gratis in andermans huis?

“de Holiday Swap app is maar liefst in 40 landen en in 6 continenten beschikbaar”

Misschien overnacht je hier wel gratis met de Holiday Swap app
Misschien overnacht je wel gratis in Venetië met de Holiday Swap app

Betrouwbaarheid Holiday Swap

Hoe betrouwbaar de Holiday Swap app is, is bij mij niet bekend. Helaas heb ik er nog geen recensies over gelezen. Laat het ons weten indien jij al een woningruil via deze app hebt gehad!

bron: www.columbusmagazine.nl | foto’s: www.pixabay.nl


Lees hier alles over de leukste outdoorbestemmingen


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer