Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Wanneer je naar Malaga of omstreken op vakantie gaat, dan mag een spectaculaire wandeling door de Caminito Del Rey niet ontbreken. Op slechts een uur rijden vanaf Malaga ligt deze gigantische reusachtige kloof met kliffen tot 400 meter hoog. De weg naar de kloof is op zich al een bezienswaardigheid. Er worden ook dagtochten georganiseerd vanuit Malaga, maar ik raad je aan om met eigen vervoer de kloof te bezoeken. Neem zeker de tijd om dus ook onderweg te kunnen stoppen. Bekijk alvast mijn fotoverslag en ontdek waarom je hier naar toe moet gaan!

Dit is één van de meest spectaculaire wandelingen in Spanje

Tip, wil je kamperen in de buurt van de kloof? Dat is mogelijk. Net voor de kloof op een steen worp afstand ligt op een prachtige plek een camping aan het water.

Binnenkort geef ik je alle informatie over Caminto del Rey. Maar ben jij van plan om hier op korte termijn naar toe te gaan. Bestel dan alvast je tickets!

Tip, als je terug rijdt naar het eindpunt van de wandeling zie je de brug vanuit een andere positie zoals hierboven op de foto’s. Wanneer je de weg vervolgt heb je een prachtig uitzichtpunt voor de mooiste zonsondergang!

De Caminto Del Rey is absoluut een hoogtepunt van mijn reis naar Malaga!

Bron foto’s : Karin Nijhof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Ga deze zomer naar Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties.

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer