Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Drie films die jouw verlangen naar de bergen zullen verzachten, deel 2

Door Lorenzo van Dee

Mountainreporters keert weer terug met drie nieuwe films om jullie te vermaken tijdens deze COVID-19 quarantaine. Heb je de vorige drie films niet gezien dan kan je die HIER terug vinden. Veel kijk plezier en laat ons weten wat je van de films vind!

Lhotse

In 2018 haalde Hilaree Nelson en Jim Morrison de eerste ski daling van de 8516m hoge Lhotse, de na vierde hoogste berg in de wereld. Dit is hun verhaal.

The Pathan Project

Een nog niet ontdekte keten in een afgelegen vallei in Pakistan, een geklommen grote muur en een sterk team van Belgische, Franse en Argentijnse klimmers die klaar zijn om Ontdekkingen, muziek en humor te combineren. Nicolas Favresse, Jean-Louis Wertz, Mathieu Maynadier, en Carlitos Molina gaan op een nieuw avontuur vol verrassingen, Franse frietjes en onverwachte verassingen.

Shelter – Stepping foreward trough the legendary Alps

Een verhaal van vijf avonturiers terug op de boarden. Hun passie: Alle meest prachtige toppen in de wereld en de vrijheid om deze te freeriden. Dit jaar besloten zij een verandering te maken in hun manier van doen. Het verminderen van hun CO2 uitstoot en het vinden van manieren om zo neutraal mogelijk te blijven in een veranderende natuur. Vastberaden om terug te gaan naar de basis reisde zij voor twee maanden door de Zwitserse en Franse Alpen. Dit is hun verhaal.

Filmtips?

Heb jij naar aanleiding van deze films nou nog tips? Laat het ons dan zeker weten door een berichtje achter te laten hier of op onze facebook pagina. Alvast bedankt en tot volgende week!

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer