ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Drie films die jouw verlangen naar de bergen zullen verzachten, deel 2

Door Lorenzo van Dee

Mountainreporters keert weer terug met drie nieuwe films om jullie te vermaken tijdens deze COVID-19 quarantaine. Heb je de vorige drie films niet gezien dan kan je die HIER terug vinden. Veel kijk plezier en laat ons weten wat je van de films vind!

Lhotse

In 2018 haalde Hilaree Nelson en Jim Morrison de eerste ski daling van de 8516m hoge Lhotse, de na vierde hoogste berg in de wereld. Dit is hun verhaal.

The Pathan Project

Een nog niet ontdekte keten in een afgelegen vallei in Pakistan, een geklommen grote muur en een sterk team van Belgische, Franse en Argentijnse klimmers die klaar zijn om Ontdekkingen, muziek en humor te combineren. Nicolas Favresse, Jean-Louis Wertz, Mathieu Maynadier, en Carlitos Molina gaan op een nieuw avontuur vol verrassingen, Franse frietjes en onverwachte verassingen.

Shelter – Stepping foreward trough the legendary Alps

Een verhaal van vijf avonturiers terug op de boarden. Hun passie: Alle meest prachtige toppen in de wereld en de vrijheid om deze te freeriden. Dit jaar besloten zij een verandering te maken in hun manier van doen. Het verminderen van hun CO2 uitstoot en het vinden van manieren om zo neutraal mogelijk te blijven in een veranderende natuur. Vastberaden om terug te gaan naar de basis reisde zij voor twee maanden door de Zwitserse en Franse Alpen. Dit is hun verhaal.

 

Filmtips?

Heb jij naar aanleiding van deze films nou nog tips? Laat het ons dan zeker weten door een berichtje achter te laten hier of op onze facebook pagina. Alvast bedankt en tot volgende week!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.