Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je niet gebonden aan Nederland? Mag het zelfs iets verder van huis zijn? Dan hebben wij de gouden tip voor je! Cancun.com is per direct op zoek naar een nieuwe ‘CEO’ (ook wel Cancun Experience Officer) genoemd. Jou taak is om Cancun ( Mexico) eens flink te gaan promoten.

Cancun

Criteria

Wat heb je nodig om op deze job te mogen solliciteren? Om te beginnen moet je minstens 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig paspoort. Vanzelfsprekend moet je een sociaal en open persoon zijn. Je hebt de verantwoording om mooie video’s te maken, blogs te schrijven en zo op deze manier Cancun mooi op de kaart te zetten. That’s it!

Drink lekkere cocktails op het strand en slaap in luxe hotels

Taakomschrijving

Dit zou toch wel eens de job van je leven kunnen worden hoor. Je moet je namelijk 6 maanden lang laten onderdompelen in het toerisme aldaar en verslag uitbrengen op sociale media. Drink lekkere cocktails op de prachtige stranden en laat je verwennen in de luxe hotels. Je wordt er nog leuk voor beloond ook, je kunt uitkijken naar een aardig zakcentje van 8.500 euro per maand!

Cancun

Interesse?

Krijg je al er zin in? Je hebt nog tot 17 december de tijd om jezelf te promoten. Doe dit door middel van een video film over je zelf in te zenden waarin je uitlegt waarom jij nou dé juiste persoon bent voor deze droom job. Je moet beschikbaar zijn voor de periode van maart tot augustus 2018. Inschrijven doe je hier.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in