Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

De E-Bike verovert in rap tempo de hele wereld. Zo ook in Oostenrijk en daarom wordt daar binnenkort een heus E-Bike Festival gehouden.

Heerlijk fietsen in het Brixental

Natuurlijk kun je ook met een gewone fiets of mountainbike de bergen rond Westendorf verkennen, maar op een E-Bike is het een stukje minder vermoeiend. Er bestaan ook elektrisch aangedreven mountainbikes, en die kun je nu lekker uit gaan proberen.

Programma

Het festival start al op vrijdag 30 juni, maar staat vooral in het teken van een vakbeurs. iets minder interessant voor de gemiddelde toerist.
De zaterdag en zondag zijn een heel stuk aantrekkelijker, want dan kan er echt getest worden. Er zijn zo’n 30 aanbieders van testfietsen die allemaal de nieuwste snufjes willen presenteren.

Routes voor alle niveaus

Er is een testparcours aangelegd voor een proefrondje, en er kan gewerkt worden aan je eigen fietstechniek. Heb je dan een goede fiets gevonden, kun je gaan voor de ultieme test en een van de themaroutes volgen. Die zijn er overigens voor alle niveau’s: beginners, toerfietsers, een mountainbikeroute en een ‘Extremtour’ voor de geoefende e-biker.
Tot slot zouden de Oostenrijkers geen Oostenrijkers zijn wanneer ze op zaterdagavond niet een bijbehorend gezellig feestje bouwen.

Check hier alvast de bijbehorende trailer.

Informatie

Data: vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli
Locatie: Westendorf, Wilder Kaiser Brixental
Je kunt je online aanmelden.
Uitgebreide info vind je op de website van het E-Bike Festival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer