Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

De E-Bike verovert in rap tempo de hele wereld. Zo ook in Oostenrijk en daarom wordt daar binnenkort een heus E-Bike Festival gehouden.

Heerlijk fietsen in het Brixental

Natuurlijk kun je ook met een gewone fiets of mountainbike de bergen rond Westendorf verkennen, maar op een E-Bike is het een stukje minder vermoeiend. Er bestaan ook elektrisch aangedreven mountainbikes, en die kun je nu lekker uit gaan proberen.

Programma

Het festival start al op vrijdag 30 juni, maar staat vooral in het teken van een vakbeurs. iets minder interessant voor de gemiddelde toerist.
De zaterdag en zondag zijn een heel stuk aantrekkelijker, want dan kan er echt getest worden. Er zijn zo’n 30 aanbieders van testfietsen die allemaal de nieuwste snufjes willen presenteren.

Routes voor alle niveaus

Er is een testparcours aangelegd voor een proefrondje, en er kan gewerkt worden aan je eigen fietstechniek. Heb je dan een goede fiets gevonden, kun je gaan voor de ultieme test en een van de themaroutes volgen. Die zijn er overigens voor alle niveau’s: beginners, toerfietsers, een mountainbikeroute en een ‘Extremtour’ voor de geoefende e-biker.
Tot slot zouden de Oostenrijkers geen Oostenrijkers zijn wanneer ze op zaterdagavond niet een bijbehorend gezellig feestje bouwen.

Check hier alvast de bijbehorende trailer.

Informatie

Data: vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli
Locatie: Westendorf, Wilder Kaiser Brixental
Je kunt je online aanmelden.
Uitgebreide info vind je op de website van het E-Bike Festival

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer