klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

De E-Bike verovert in rap tempo de hele wereld. Zo ook in Oostenrijk en daarom wordt daar binnenkort een heus E-Bike Festival gehouden.

Heerlijk fietsen in het Brixental

Natuurlijk kun je ook met een gewone fiets of mountainbike de bergen rond Westendorf verkennen, maar op een E-Bike is het een stukje minder vermoeiend. Er bestaan ook elektrisch aangedreven mountainbikes, en die kun je nu lekker uit gaan proberen.

Programma

Het festival start al op vrijdag 30 juni, maar staat vooral in het teken van een vakbeurs. iets minder interessant voor de gemiddelde toerist.
De zaterdag en zondag zijn een heel stuk aantrekkelijker, want dan kan er echt getest worden. Er zijn zo’n 30 aanbieders van testfietsen die allemaal de nieuwste snufjes willen presenteren.

Routes voor alle niveaus

Er is een testparcours aangelegd voor een proefrondje, en er kan gewerkt worden aan je eigen fietstechniek. Heb je dan een goede fiets gevonden, kun je gaan voor de ultieme test en een van de themaroutes volgen. Die zijn er overigens voor alle niveau’s: beginners, toerfietsers, een mountainbikeroute en een ‘Extremtour’ voor de geoefende e-biker.
Tot slot zouden de Oostenrijkers geen Oostenrijkers zijn wanneer ze op zaterdagavond niet een bijbehorend gezellig feestje bouwen.

Check hier alvast de bijbehorende trailer.

Informatie

Data: vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli
Locatie: Westendorf, Wilder Kaiser Brixental
Je kunt je online aanmelden.
Uitgebreide info vind je op de website van het E-Bike Festival

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer